Encaustic art en schellak, werkjes van de dag 21-5-2019


Mijn wachtlijstje met bestellingen werd langer (vijf personen), en ik had wat uurtjes over, dus ben ik aan het werk gegaan met de verzoeken die er lagen. En ik had inspiratie opgedaan bij encaustic vriendinnen Thea en Monica, dus ik kon mooi een vertrouwde techniek weer eens oppakken die ik al een tijd niet gebruikt had, en nog niet eerder op papier gebruikte: de schellak-techniek.

onderstaande werkjes zijn dus deels verkocht of gereserveerd, maar ik wilde ze hier toch tonen, zelf ben ik erg enthousiast over de schellak techniek, die ik zeker vaker zal gaan gebruiken voor mijn werkjes.

Verkocht

Verkocht

Gereserveerd

"Bloedmaan" 2,5cm cabochon

"Blue moon" 2,5 cm cabochon

"Pink moon" 2,5cm cabochon

"Orange and black 1" 2,5cm cabochon

"Orange and black 2" 2,5 cm cabochon

"Orange and black 3" 2,5cm cabochon

"Orange and black 4" Verkocht

"Blauw en parelmoer" 2,5 cm cabochon

"Pearls and black" 2,5 cm  cabochon

"Silver", 18x25mm cabochon

"Black and pearl" 18x25mm cabochon

"Orange and black" 18x25mm cabochon.

Een kijkje in de encaustic art keuken (slot)

Hoe werkt de schellak-techniek? Dat kun je hier lezen!

Ook je zelfgemaakte producten showen? 

Of vertellen over je hobby, verhalen (mee-)schrijven, reageren, lekker lezen?
Meld je gauw aan als Yoorslid, je bent van harte welkom!