Het is bijna zo ver...... (in plaats van werkje van de dag 16-5-2017)

Het is bijna zo ver...... (in plaats van werkje van de dag 16-5-2017)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een maand of drie geleden vroeg Erika ons waar we voor spaarden op Yoors, dit omdat Henkjan alles wat wij laten uitbetalen uit eigen zak betaalt. (zie hieronder) Ik heb toen verteld dat ik spaarde voor een bijdrage aan een masterclass hotplate encaustic art die ik graag wilde volgen. En nu is het bijna zover!

Morgen begint de masterclass Hotplate van John Buckland, georganiseerd door Wemke de Jong. John is een autoriteit op het gebied van hotplate schilderen met de bijenwas en Wemke is een van de grotere encaustic leveranciers in Nederland. Ze geeft workshops, maakt filmpjes en heeft een website waar je je materialen kunt kopen. Wemke heeft John overgehaald nog één keer naar Nederland te komen en een masterclass te geven.

Ik las het, en wist direct: dit is mijn kans: meer leren over het werken met de hotplate! Er moesten wat praktische hobbeltjes uit de weg gewerkt worden (vrije dagen regelen, red ik het qua gezondheid), maar ik heb me snel opgegeven. En sindsdien kijk ik enorm uit naar de masterclass, en tegelijkertijd vind ik het ook best een beetje spannend! Want de manier waarop John werkt heeft veel emotie in zich, en Chris en emoties is wel een dingetje.... Maar: ik ga mij drie dagen bezig houden met bijenwas en de hotplate, samen met nog 9 enthousiaste dames, Wemke en John. Het gaat vast helemaal goed komen!

Hiernaast mijn hotplate


De komende dagen zal ik weinig tot niet op Yoors aanwezig zijn, maar ik hoop jullie na het weekend te kunnen overspoelen met nieuwe werkjes, vanaf de hotplate, en natuurlijk een verslag van de masterclass-dagen!

Rest mij een ieder te bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan mijn verdiensten tot nu toe, die verdiensten gaan mee naar de masterclass :-)

Groetjes!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super, E...Chris, geniet met volle teugen
| 15:33 |
Wat een fantastisch doel!
| 22:56 |
Wat ontzettend leuk. Hoop dat je heel veel plezier hebt (gehad).
| 15:08 |
Ik geniet met een enorme G!
Morgen nog één dag :-)
| 21:12 |
Fijn. Veel plezier nog.
| 21:14 |
Geweldig, geniet er van!
| 23:37 |
Dat is tof! Veel plezier!
| 18:42 |
Wauw dat is leuk zeg, veel plezier
| 20:20 |
Veel leerplezier ! En op naar emoties ! ;-)
| 15:07 |
Gevonden!
| 21:13 |
Als je in emotionele nood komt weet ik nog wel een goeie therapeut ;-)
| 21:25 |
:-) Ben erg onder de indruk, in positieve zin!
| 21:45 |
Leuk joh. Fijn dat het je mss nieuwe inzichten geeft ! Geniet maar lekker. Nog 2 dagen toch?
| 22:16 |
Alleen nog vandaag
| 06:57 |
Jee, wat tof zeg. Heel veel plezier vooral en leer veel mooie en nieuwe technieken. XX
| 08:15 |
Dank je wel, je gaat het vast en zeker zien ;-)
| 10:25 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen