×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


In memoriam, mijn (misschien wel) grootste fan.

In memoriam, mijn (misschien wel) grootste fan.


Het ging al een poos niet goed met je, lichamelijke klachten die niet onder controle te krijgen waren, maar jij ging door. Niet stilzitten achter de geraniums, die je overigens niet had. Doorgaan, wat er half lukte deed je helemaal!

Je was één van mijn grootste fans: wat ik ook maakte, je vond het geweldig.

Nooit meer zul je op mijn werkjes reageren, ik zal onze telefoontjes verschrikkelijk missen, je humor, gewoon jou!

Ik maakte een encaustic voor je, op de hotplate, niet nadenken, maar voelen. Het is misschien niet mijn mooiste werk, maar mijn gevoel ligt erin, en daar gaat het om.

Vervolgens maakte ik nog wat extra werk, vullingen voor in de nieuwe hangers. En daar was je: jij laat je even zien, je laat zien dat je niet alleen bent daar.... en dat is een troost. Lieve T. ik heb van je genoten, dank je wel voor alles! Zorg goed voor jezelf daarboven.... Merry Christmas!

Kerst is niet voor iedereen een mooie tijd....

Ik wil je vragen deze blog NIET te delen, dank je wel.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties