Kolibire, werkje van de dag 2-2-2017

Kolibire, werkje van de dag 2-2-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is ongeveer twee jaar geleden dat ik voor het eerst probeerde een dier te schilderen. Mijn partner had een kolibriefoto geprobeerd over te zetten op een karton en daar was weinig van overgebleven: met rullen ging het papier stuk en er bleef een hele vage afdruk van de vogel over. Dat was het moment dat ik besloot om eens te proberen dit te schilderen. De vage afdruk als start. En zo begon ik  met de tekenpen, en oh, wat was ik trots op mijn eerste....

De tekening is gemaakt op canvas board, dat e ook nog flink doorheen schijnt. Inmiddels lukken mijn schilderijtjes vaak beter, maar deze blijft me dierbaar, dat is vaak zo met iets wat ik voor het eerst probeer.

Afmeting: 10x15cmBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je blijft mij verbazen. Prachtig!
| 20:45 |
Ziet er heel mooi uit hoor. Mooi kunstwerkje :-)
| 19:26 |
Dank je wel
| 20:09 |
:-)
| 12:08 |
Tuurlijk is je eerste geslaagde poging speciaal.
| 14:24 |
:-)
| 20:09 |
Hij is inderdaad supermooi geworden!
| 13:59 |
Dank!
| 20:09 |
Echt heel mooi
| 11:54 |
Dank je
| 12:16 |
Gaaf ben benieuwd naar meer schilderwerk van je
| 11:28 |
Je kunt mij volgen, dan zie je iedere dag mijn werk. Of je volgt de tags, of je kijkt op mijn pagina, daar is al veel te vinden :-)
| 11:31 |
Follow!
| 11:35 |
Leuk!
| 12:16 |
Ik ben uiteraard benieuwd naar je reacties!
| 11:32 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen