Mini-schilderijtje voor Oma, werkje van de dag 30-1-2017

Mini-schilderijtje voor Oma, werkje van de dag 30-1-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag als werkje van de dag een mini schilderijtje voor bij de foto van Oma. Mijn Oma is ruim twee jaar geleden overleden, en ik heb van haar een secretaire gekregen, waar haar foto op staat. Ik zou daar het liefst steeds een orchidee bij zetten, maar deze hou ik nooit lang in leven.... Orchideeën waren een van Oma's lievelingsplanten, dus heb ik besloten te proberen er een te schilderen. Vanaf nu staat er een orchidee, en deze blijft bloeien :-)

Dit schilderijtje is 6x6cm groot. Ik heb het volledig gemaakt met de stylus en met een nieuwe soort bijenwas. Deze bijenwas komt uit Duitsland. De bijenwas wordt daar handmatig gemaakt en er zijn andere kleuren beschikbaar dan in Nederland. De was is anders in het verwerken en ruikt lekkerder.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ha wat geweldig en goed gelukt ook nog eens
| 17:37 |
Wat mooi gemaakt, dat zal mooi staan bij de foto van je oma.
| 12:09 |
Hij past er helemaal bij :-)
| 12:15 |
Mooi gemaakt, en weer geleerd dat er meerdere soorten was zijn.
| 15:52 |
Dank je
| 16:39 |
Orchideeën zijn toevallig de enigste bloem dat ik in leven kan houden haha op deze manier weet je zeker dat die blijf leven. Mooie gedachte met je oma erbij.
| 21:14 |
Heel mooi, mijn vrouw en ik houden ook van orchideeën, hebben er zeker een 8-tal planten staan :-)
| 12:52 |
Schitterend, precies de kleuren waar ik van hou.
| 10:35 |
Heel mooi gedaan
| 09:05 |
Heel mooi gedaan
| 07:13 |
Wat mooi geworden. Heel speciaal
| 04:45 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen