Landschap, werkje van de dag 21-6-2017

Landschap, werkje van de dag 21-6-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag een landschap dat ik schilderde op de hotplate. Deze manier van schilderen heb ik geleerd tijdens de masterclass die ik gevolgd heb, daarvoor was het mij nooit zo gelukt. Dit landschap doet mij denken aan de Grand Canyon in de USA, waar denk jij aan bij het zien van dit landschap?

Het werkje is A4 formaat op wit encaustic karton. Gemaakt mbv. wasblokjes, tissue, waaierkwastje en ijzertjeBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi gedaan, wat bedoel je met ijzertje?
| 11:02 |
Ik schilder met bijenwas, daarvoor gebruik ik warme gereedschappen: een strijkijzertje, een tekenpen of stylus (lijkt op een soldeerbout) en een hotplate. Het ijzertje is mijn encaustic strijkijzertje.
Hier: www.yoo.rs/encaustichris/blog/een-kijkje-in-de-keuken-1480326340.html?Ysid=26233 geef ik meer uitleg.
| 12:17 |
Ik geloof je direct als je zegt dat het daarop lijkt. Met iets meer groen zou het een zwemplek in Israël kunnen zijn. Bij de rivier de Jordaan.
| 16:15 |
Wat bijzonder, mooi gedaan ;-)
| 15:22 |
Aan het Leeuwarderbos heel mooi
| 12:56 |
Bergen, een meertje en natuur. Vakantie!
| 10:30 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen