Mary-José, werkje van de dag 28-2-1018

Mary-José, werkje van de dag 28-2-1018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren was ik bij Mary-José, hier beter bekend als Heart&SoulConnection, om wat Yoors uitleg te geven, en om lekker samen te schilderen. Dubbele verbinding dus : -). We begonnen met koffie met iets lekkers en daarna hebben we Yoors bekeken, en gekletst en nog meer gekletst.... en toen was het tijd om samen te schilderen. Hotplates aan en gaan met die wasblokjes. Leuk weer om te zien hoe elkaars energie de ander beïnvloedt. Ik was voor mijn gevoel weer anders dan anders aan het schilderen. Onderstaande tekening was de tweede die ik maakte.

Wat zie jij erin, wat doet hij met jou?

help

Deze afbeelding is A4 formaat en gemaakt op de hotplate, mbv. wasblokjes, strijkijzertje, paletmessen en tissue

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
"Tropisch" water met een uit de kluiten gewassen waterlelie
| 21:14 |
Ook een leuke!
| 21:39 |
Strand, zee, zon en een reuze schelp
| 09:19 |
Zie ik ook :-)
| 09:51 |
;)
| 10:06 |
Ik denk als eerste aan een pioenroos en aan een wilde vijver. Weer een prachtig werk!
| 22:17 |
Dank je!
| 22:36 |
Zon, zee een reuzeschelp, een walrus en aan de rechterkant hele kuddes dolfijnen.
| 16:26 |
Hm, mijn eerdere reactie is niet geplaatst zie ik.... Dolfijnen zijn zeer welkom!
| 22:36 |
Nu zie ik die school dolfijnen ook (schoot in de lach bij "kuddes").
| 10:06 |
Wat ik vergeet te zeggen; wat leuk dat jullie samen hebben gewerkt! Vast gezellig en hebben jullie dit werk met z'n tweeën gemaakt?
| 23:16 |
Het was erg gezellig. Nee, we maakten beide eigen werk.
| 10:36 |
Ok, voor herhaling vastbaar dus, haha.
| 11:52 |
Zeker!
| 11:54 |
:-)
| 11:55 |
Een ondiep water... op de bodem wat planten en algen/zeewier. Dat rode is dan gesteente/schelpen maar links daarvan, heel bijzonder; een walrus/zeerob of dolfijn. Linksboven de zon met zonnestralen, heel veel te zien, mooi!
| 23:14 |
Jaaaa, ik zie ook Die walrus (leuke dieren!)
| 09:49 |
Ja zeker! Ook zie ik nu eerst duinen/strand, dan de zee tot de horizon en het bovenste deel de lucht met de zon!
| 11:54 |
:-)
| 13:02 |
Leuk hè?!
| 02:11 |
Zonnestralen op een prachtige zee met daarin een groots hart! Bestaat niet, maar dat zie ik ;) Ik zou bijna denken, klinkt stom, maar de energie van Mary-José stroomt door in jouw tekening. Jullie hebben elkaars energie gebruikt. Mag ik dat zo zeggen?
| 18:45 |
Dat mag zeker, want dat is wat er gebeurt als je samen schildert!
| 21:13 |
Ah, dan heb ik dat goed gevoelt haha
| 21:16 |
Heel mooi werk alweer.
| 15:26 |
Dank je!
| 21:13 |
Prachtig werkje!
Ik zie water, een schelp, zeewier en een zeeleeuw.
| 15:18 |
Die zie ik ook :-)
| 21:13 |
Super mooi!
Zon, zee en wier
| 14:34 |
Dank je!
| 21:34 |
bodem van de zee, met schelp en zeewier. Prachtig!
| 14:15 |
Dank je!
| 21:34 |
Ik zie mooie kleurige stoffen en daar mag ik feestkleding van maken. (het is ook maar net hoe je hersenen er voor staan:-))
| 13:50 |
Leuke zienswijze :-)
| 21:34 |
Klinkt als een top-dag!
Ik zie in je werk de zon, de zee, het strand, planten en wat rotspartijen.
En op een bepaalde manier ook heel veel vogels
| 12:48 |
Het was een topdag! Ik snap je vogels :-)
| 21:34 |
Het was ontzetten warm en verwarmend. Ik heb genoten van ons samenzijn. Inderdaad zijn wij beiden heel anders dan anders gaan doen. Hoe leuk is dat. Ik zie warme verbindende gevoelsgolven die verder gaan dan 'hier' alleen
| 12:48 |
:-)
| 21:35 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen