Eindelijk naar huis.....?!


Busje komt zo?

Wat er vooraf gaat aan dit verhaal.

Wanneer ik eindelijk aankom bij Pension de Zeester is de storm gaan liggen. Ik zie twee verkleumde dames ijsberen, waarvan er één moeilijk loopt. Dat zullen mijn klantjes zijn, denk ik.

De dames willen hun auto graag meenemen, en dus haak ik hem aan mijn sleep-constructie die verborgen zit in het motorluik van de bus. Ik heb het niet eerder gebruikt, maar begrepen dat de auto automatisch achter de bus aankomt, “net als bij de campers in Canada”, riep een collega ooit.                                                                                                                  Ik besluit er maar op te vertrouwen.

 Na de dames gerust gesteld te hebben, installeren deze zich comfortabel in de warme bus en vertrekken we. Waar mag de reis naartoe dames? Vraag ik wanneer we de oprit afrijden.

Naar huis graag: voorlopig rechtdoor, en bij de grote paddestoel naar rechts, we wonen er achter.

"Wij wijzen de weg!"


140w Oktober Paddestoel

Dit verhaal past in deze uitdaging. 
Doe je ook mee?