Noorderlicht, werkje van de dag 27-11-2017

Noorderlicht, werkje van de dag 27-11-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De hotplate..... Hij blijft me roepen en ik blijf ermee spelen. Vorige week hoorde ik dat er geen verdiepingsmasterclass gaat komen volgend jaar omdat John Buckland vanwege zijn gezondheid niet meer naar NL kan komen. Heel erg jammer, maar uiteraard gaat zijn gezondheid voor alles! John heeft me geleerd te schilderen op de hotplate op aquarelpapier. Ter ere van hem heb ik daarom op aquarelpapier gewerkt, verschillende soorten en diktes, en verschillende afbeeldingen, die ik in de loop van de tijd zal plaatsen. 

Het eerste werk zie je hieronder: de voorstelling lijkt me duidelijk: het noorderlicht :-) 

Het werkje is A4 formaat en gemaakt op de hotplate. Ik heb aquarelpapier gebruikt als ondergrond, en vervolgens gewerkt met wasblokjes en het strijkijzertje.

Ook iets gemaakt wat je wilt tonen?


Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een heel mooi werkje! Het Noorderlicht, daar heb ik zelf ook 'iets' mee, heel mooi!
| 20:20 |
Dank je wel!
| 01:47 |
Graag gedaan!
| 01:54 |
Wat een prachtig werkje
| 13:33 |
Dank!
| 01:47 |
Mooi werkje. ! Ja enorm jammer dat het niet lukt. Maar gezondheid gaat altijd voor en WIJ waren wel een van de weinige gelukkigen die hem mochten ontmoeten en met ehm mochten werken . dat is ook iets om heel dankbaar voor te zijn ...toch ?
| 12:07 |
Zeker! Ik ben ook enorm dankbaar. Die masterclass heeft me zo veel gebracht! En wie weet ontmoet ik John nog eens, wie weet niet, dit nemen ze ons niet meer af :-)
| 12:10 |
zeker weten nemen ze ons dit niet/nooit meer af. en wie weet ontmoeten we John toch ;)
| 12:44 |
Mooi! Wel eens in het echt gezien?
| 16:38 |
Nog niet volgend seizoen gaan we het proberen
| 19:05 |
Ik ben fan van je werkjes. al spreekt deze mij minder aan.
| 16:23 |
Dank je!
| 19:06 |
Wat mooi gedaan !
| 12:20 |
Dank je wel
| 19:06 |
Heel mooi gedaan! En duidelijk te herkennen als het Noorderlicht.
| 11:52 |
:-) Dank!
| 19:06 |
En weer een bijzonder werkje!
| 11:24 |
Dank je wel weer
| 19:06 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen