Ome Ali, werkje van de dag 12-5-2017

Ome Ali, werkje van de dag 12-5-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals eerder verteld heb ik wat spulletjes besteld bij Ome Ali van de express :-) Wanneer er iets binnenkomt moet dit natuurlijk direct uitgetest worden :-). Eerder deze week viel mijn nieuwe vlinder-stans op de mat. Ik ben er direct mee aan de slag gegaan, en leerde direct bij. Deze stans bestaat uit twee delen: de achtergrond en een stans voor de voorkant (het skelet zeg maar). Ik heb nu geleerd dat wanneer je met de priegel-stans werkt je plasticfolie over het te stansen werk moet leggen (als ik eerst met was werk en dan ga stansen, andersom kan ook), omdat anders de was breekt en in de stans blijft kleven... 

Dit is een foto van de eerste drie proefjes van dezelfde stans. 

De zwarte en goudkleurige achtergronden zijn niet bewerkt, de rode achtergrond is van was. De bovenste twee "skeletjes" heb ik gewaxed en toen (met plasticfolie) gestanst, de onderste eerst gestanst en toen bewerkt. Mijn voorkeur gaat uit naar de eerste bewerking :-) 

Wordt vervolgd!

Post van Ome Ali

Mijn eerste binnengekomen bestelling :-)


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Er komt nog een hoop bij kijken.
| 17:51 |
leuk gemaakt hoor
| 10:48 |
Dank je!
| 12:11 |
Ze zijn mooi!
| 23:03 |
Dank je!
| 23:09 |
Dat is mooi gelukt!
| 15:40 |
Dank je wel!
| 23:09 |
Ome Ali is zo gek nog niet ;-)
| 11:56 |
Nee, dat blijkt ;-)
| 23:09 |
En zo leer je toch steeds weer bij zeg. De middelste vind ik de mooiste.
| 09:18 |
Ben ik volledig met je eens :-)
| 23:08 |
Erg leuk gedaan die veer is ook mooi zeg
| 09:17 |
Dank je wel
| 23:08 |
Graag gedaan groetjes an
| 23:37 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen