×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Post van het Wichtelmannetje!


Ja, ik weet het, in januari gaan we een post maken over wie wat ontvangen heeft van het wichtelmannetje, en onthullen wie iets gekregen heeft van welk Wichtelmannetje, maar ik ben zo enthousiast dat ik mijn verrassing toch nu al graag wil delen (overigens doen er alleen dames mee, mijn Wichtelmannetje moet dus een vrouwtje zijn).

Ik lig momenteel vooral plat met een flinke griep, maar als de postbode komt ga ik toch stiekem even kijken, vooral of er nog kadootjes van Ome Ali gekomen zijn ;-). Die kadootjes waren er vandaag, maar er was ook een spannend envelopje voor mij:

Aan mij geadresseerd, en geen afzender...... dat kan niet anders dan van het Wichtelmannetje zijn dacht mijn koortsige hoofd direct, en dus ben ik op de bank geploft, en direct gaan bekijken wat het Wichtelmannetje in mijn brievenbus heeft laten belanden...


Ik moet zeggen dat ik het nu al leuker vind dan verwacht: de verrassing van een pakketje in de bus, dan het besef dat dit een actie van een Wichtelmannetje is, en de spanning wat er in het pakje zal zitten!

Voorzichtig maakte ik mijn pakje open en vond een kaartje, en een klein ingepakt kadootje... Een lief kaartje, mét extra boodschap: heel gaaf gedaan! En wat een lief, attent kadootje!!

Na het lezen van de kaart, de voorkant opengekrast, hoe leuk!

En daarna mijn kleine kadootje uitgepakt: een mini blikje handcreme met bijenwas!

Lief Wichtelvrouwtje, ik ben heel erg blij verrast door je kadootje, het kon niet op een beter moment komen, dank je wel!!

Het Wichtelmannetje is een initiatief van Judith Evelien en mijzelf.

Na een post van Judith over het Wichtelmannetje ontstond het idee dit op Yoors te proberen. Een klein groepje mensen meldde zich aan, en we trokken lootjes. In de maand december sturen we degene die we getrokken hebben een attentie, of een klein kadootje, of doen iets liefs. Dit anoniem, dat maakt het extra leuk. Helaas kun je je niet meer inschrijven, maar wil je alsnog meedoen? Volgend jaar misschien een nieuwe kans!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts