Boekrecensie: Rascal and friends, Dinie de Zeeuw


Het boekje #Rascal  and friends van Dinie de Zeeuw is ontstaan nadat Dinie meedeed aan #inktober ,een uitdaging onder illustratoren, zover ik begrepen heb. Een maand lang iedere dag een andere illustratie, met een thema dat tevoren bekend is gemaakt. 

Ik ben al langer fan van Dinie's illustraties. Ik vind het waanzinnig knap wat ze tekent, en al zegt Dinie dat "iedereen kan tekenen", ik hou mij maar bij mijn bijenwas, en geniet van wat zij maakt.

Ik was dan ook erg blij toen Dinie schreef, wanneer het haar lukte inktober te volbrengen, de tekeningen in een boekje te zullen bundelen.

Rascal is een monstertje, maar een lief, aandoenlijk monstertje: stiekem ben ik een beetje verliefd op hem... in 31 illustraties, geflankeerd door de schetsen die Dinie maakte, leer je Rascal een klein beetje beter kennen. Samen met zijn vrienden haalt hij kattekwaad uit, en is lief.


Eén van mijn favorieten zie je hiernaast, Rascal, samen met een wolf huilend naar de maan. De vleermuis vind ik geweldig. Ik zie ze helemaal zitten samen.

Voor de snelle bestellers voegt Dinie een kerstkaart toe, ook hier met Rascal, en zijn vrienden. Die kaart laat ik niet zien, je kunt hem vinden bij Dinie, of je krijgt hem als je snel genoeg bent met het bestellen van het boekje!


Rascal
Rascal

Wanneer ik de mogelijkheid krijg een auteur te vragen mijn boek te signeren doe ik dat.

Mijn vreugde was groot dat Dinie mijn boekje wilde signeren, dank daarvoor, en dank je Rascal voor je kadootje ;-)

Ik hoop dat dit het eerste boekje zal zijn in een reeks (ja Dinie, dit is een hint)!


Zoek je een leuk (kerst-)kadootje? Of gewoon iets leuks voor jezelf?

Rascal and Friends, Dinie de Zeeuw.

63 pagina's vol illustraties

Softcover

www.diniezfantasyart.com