Reggae night, werkje van de dag 17-9-2017

Reggae night, werkje van de dag 17-9-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag opnieuw een hotplate werk. Deze keer ben ik met kleur aan het spelen gegaan zonder een idee te hebben wat ik wilde maken. Dat werkt op zich goed, want als ik echt iets in mijn hoofd heb wat ik wil maken komt er meestal niets van terecht, maar zo los als nu werk ik meestal niet. Kleuren op het papier kwakken en maar zien wat ervan komt.... Er kwam best iets grappigs uit, ik krijg er reggae neigingen van, jij misschien ook wel?

Vertel het me maar: wat zie jij er in, wat doet het met jou?

Dit werk is A4 formaat en gemaakt mbv hotplate, bijenwasblokjes, rubberen kammen, waaierkwast, stempel. tissue en strijkijzertje.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super goed! Mooi!
| 22:01 |
een kleurig tropisch woud
| 08:50 |
Party op tropisch eiland, onder de palmbomen.
| 19:24 |
Wauw kleurvol zeg groetjes Miep
| 17:41 |
Meteen in tropische sferen, mooi!
| 17:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen