Rozenklok, werkje van de dag 27-7-2017

Rozenklok, werkje van de dag 27-7-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een vers werkje van de dag: deze keer geoefend met het maken van gestileerde rozen. Eerst op een gewoon papier, als schilderijtje, en toen dat lukte heb ik een wijzerplaat gemaakt voor een klokje. Het klokje bestond dus al, ik heb het uit elkaar gehaald, wijzertjes eraf en toen de wijzerplaat gemaakt op de hotplate, en deze vervolgens gemonteerd in het klokje. Hieronder het eindresultaat:

Doorsnede van de wijzerplaat is 14 cm. Ik heb gewerkt met de hotplate, wasblokjes en wat goudkleurig glitter (op de foto niet goed te zien, in het echt geeft het een extra accent). De wijzerplaat heb ik op maat gesneden met een cirkelsnijder.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Deze vind ik ook heel mooi groetjes Miep
| 12:22 |
Echt heel mooi geworden! Tof!
| 14:12 |
heel mooi klokje!
| 13:46 |
Echt onwijs gaaf !!
| 13:28 |
Dank je wel!
| 13:43 |
Heel apart klokje zo het lijkt bijna 3d, leuk effect.
| 22:28 |
Dank je!
| 13:43 |
Daar word je vrolijk van!
| 10:36 |
Dank!
| 13:44 |
Glitter zie ik inderdaad niet op de foto volgens mij geeft dat inderdaad een heel mooi effect maar zo vind ik hem ook super mooi groetjes an
| 10:31 |
Dank je wel!
| 13:44 |
Dat heb je mooi gemaakt
| 10:05 |
Dank je!
| 13:44 |
Ik vind het mooi.
| 10:00 |
:-) dank je wel (x2!!)
| 10:00 |
Graag gedaan! X
| 10:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen