Vakantieklok, werkje van de dag 30-7-2017

Vakantieklok, werkje van de dag 30-7-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Binnenkort ga ik een kraampje huren bij jouw marktkraam, en dat betekent natuurlijk dat ik voldoende voorraad moet hebben om mijn kraam te vullen. Nog altijd maak ik graag klokjes, en ik wissel de technieken waarmee ik dat doe graag af. Ooit begonnen op canvas, mijn nieuwste variant is een staande houten klok met een wijzerplaat die ik heb gemaakt op de hotplate. De wijzerplaat heb ik eerst op maat gesneden, daarna heb ik deze geschilderd, op de hotplate, en vervolgens heb ik hem op de achterkant (originele wijzerplaat) gemonteerd. Het enige jammere is dat deze wijzerplaat is gaan bobbelen na het monteren. Als je nu schuin naar de klok kijkt valt dat op. Kijk je er recht op dan zie je het gelukkig niet. Dana gaf me ooit het compliment dat ik klokjes maak die je de tijd doen vergeten.... Ikzelf vergeet de tijd als ik naar deze klok kijk, ik kan verdwijnen in het landschap, tussen de bloemen bij het bergmeer..... En jij?

De klok is 30x30cm, en staat, het is een tafelklok. Ik heb gebruik gemaakt van de hotplate, bijenwasblokjes, tissue, stempel, waaierkwastje.

Close up van de rechter onderhoek

Close up van de bovenzijde

Heb je interesse in één van de klokjes, stuur mij dan een privé bericht. De meeste (op de vos na) zijn nog beschikbaar voor verkoop. Prijzen voor de klokjes variëren van €12,50 - €35,00 (excl. evt. verzendkosten)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik weet zeker dat je aardig wat gaat verkopen wat je maakt is mooi en uniek ;) heel veel succes groetjes An Creatief
| 23:00 |
Dat is heel origineel! Heel mooi... Als ik ernaar kijk denk ik "the time is now" ;)
| 23:44 |
Originele en aparte klokjes..mooi zeg!
| 20:47 |
Je gaat heel veel succes hebben met al die mooie werkjes van je!
| 09:55 |
Tijdloos klokje. Om in te verdwalen...
| 21:35 |
Een mooie manier om 'tid' de nek om te draaien !
| 18:26 |
Dana heeft gelijk en jij ook. Dit is mooi zelfs zonder echte tijdsaanduiding.
| 13:34 |
Dank!! (×2!)
| 16:56 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen