Mary-José, Werkje van de dag 24-11-2017

Mary-José, Werkje van de dag 24-11-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eerder heb ik wel eens verteld dat veel mensen encaustic werk zien als werk met spirituele boodschappen. Soms zie ik wel wat verschijnen in een werk, maar steeds vaker merk ik dat er inderdaad een boodschap lijkt uit te gaan van mijn werk, en heel soms heb ik direct duidelijk waar het om gaat. Onderstaand werkje heb ik gemaakt op het moment dat de echtgenoot van Mary-Jose voor zijn zware operatie stond. Ik was gewoon lekker bezig op de hotplate en wist direct: deze is voor haar en haar man. Toen het werk afwas zei mijn partner: hé, daar staat iemand in de lichtbundel... Dat maakte dat ik heb gewacht met het opsturen van mijn werk tot ik (voor zover mogelijk) zeker wist dat het goed gaat met "de generaal" (zie de link hierboven in het blauw). Ik wist namelijk niet te plaatsen of het MJ was die in het licht stond of haar man die..... 

Het lijkt nu goed te gaan, en dus is mijn werk bezorgd op de goede plek.

Hieronder de schildering, deze dus met een bijzondere betekenis!

Het werk is A5 (ca13x18), en gemaakt op de hotplate, met behulp van het ijzertje, paletmes, tissue.

Ook iets te vertellen of te laten zien?

Wees van harte welkom op Yoors, waar je verhaal méér oplevert!

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dank je wel lieverd voor al jouw warmte en betrokkenheid. IK werd enorm warm toen ik di mooie persoonlijke werk van je per post mocht ontvangen. Het zijn kleuren de mij ook aanspreken het goudgeel en het groene. Ik zie rechts vooraan een vrouw knielen in dankbaarheid....need I say more ??
| 12:22 |
Dubbeldank jou wel! Ik zie de vrouw nu ook :-). En nee, you do not need to say more...
| 12:29 |
graag gedaan
| 12:46 |
Er lijkt iemand in gedachten verzonken of aan het bidden te zijn. Mooi werkje.
| 22:21 |
Er is inderdaad veel gedacht en gebeden rondom MJ
| 11:45 |
Zo lief, attent en mooi van jou!
| 12:57 |
Dank je, gaat vanzelf :-)
| 11:45 |
Ik ken het.
| 12:14 |
Erg mooi werk!
| 12:07 |
Dank!
| 11:45 |
Dat ziet er erg mooi uit zeg!
| 11:44 |
Dank!
| 11:48 |
Heel mooi werk ook trouwens
| 21:25 |
Groen is de kleur van helen dus komt het vast goed.
| 21:25 |
Weer iets geleerd, ik ga me verdiepen in de betekenis van kleur! En dank voor je reacties!
| 11:48 |
Graag gedaan
| 15:48 |
Wist ik ook niet.
| 12:58 |
Weer iets geleerd dus
| 15:49 |
Elke dag wel iets. Heerlijk.
| 15:51 |
Leuk is dat he
| 15:53 |
Absoluut.
| 15:55 |
Zeker!
| 15:55 |
Hele mooie Chris, de kleuren ook .. rustgevend, helend groen. De natuur die opbloeit, en idd er staat iemand in het licht!
| 20:56 |
Dank voor je reactie: heling is nodig, ik wist niet dat groen voor heling staat. Ik zal me eens meer verdiepen in de betekenis van kleuren.
| 11:47 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen