Vredesduif, werkje van de dag 7-11-2017

Vredesduif, werkje van de dag 7-11-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het werkje van vandaag heeft de titel vredesduif gekregen. Heb jij de duif al gespot? Ik heb dit werk gemaakt op de dag dat ik naar de kreadoe ben geweest, en daar heb geschilderd op de stand van Wemke. Ik had zoveel energie over, die moest eruit. Nu valt het mij op dat ik momenteel veel schilderijen maak waar, als ik vind dat het klaar is, een boodschap in zit, of iets duidelijk in te zien is. Zo ook hier: de duif. Staat voor vrede, voor liefde, voor loslaten.

Een collega van mij is gisteren overleden, een mede encaustic-ster heeft het vandaag erg zwaar omdat haar man wordt geopereerd, een andere encaustic-ster kampt met een zware tijd door ziekte. Ik begin te begrijpen waarom veel encaustic-ers zeggen dat er boodschappen in de tekeningen zitten. Zo heb ik gisteren geschilderd en verschenen er echt mensen in mijn tekeningen. Dat kan ik niet sturen, dat gebeurt op de een of andere magische manier vanzelf. Daar waar mijn gedachten zijn, dat zie ik meer en meer terug in de tekeningen.

Ik vind het een bijzonder iets. Ik kan het niet verklaren, maar het gebeurt, en ik laat het gebeuren en zie het mooie ervan in. Vandaag dus de duif.

Dit werk is A4 formaat, en gemaakt op de hotplate, met behulp van wasblokjes, ijzertje en tissue.

Ook vertellen over wat je bezig houdt?


Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hallo, ik had hem direkt gespot ja!
Heel mooi van je
| 21:30 |
Dank je!
| 00:54 |
Echt prachtig!
:-)
| 10:50 |
Go with the flow ... Je bent een gelukkig mens dat je jezelf zo kan 'verliezen'.
| 21:20 |
Ik ben er zo blij mee!!
| 21:23 |
Heel mooi! En ik zie er ook echt een duif in.
Leuk dat dat op die manier werkt!
| 01:04 |
Dank je!
| 18:06 |
Graag gedaan!
| 19:37 |
Wat een waanzinnig mooi werk! Wauw!
| 21:00 |
Dank!
| 18:06 |
Mooi werkje. En de vredesduif beschouw ik als een goed teken!
| 20:07 |
Ik ook...!
| 18:06 |
Hij is weer mooi, en de duif is inderdaad goed zichtbaar!
| 15:03 |
Dank!
| 18:07 |
ziet er leuk uit
| 12:40 |
Dank je Johan
| 18:07 |
Ik zie hetzelfde als Bodycoach.
| 12:20 |
Grappig hoe iedereen iets anders ziet :-)
| 18:08 |
klopt.
| 18:13 |
Dat ziet er heel mooi uit. Knap dat jij het kan! Wat is hotplate eigenlijk?
| 12:10 |
Een hotplate is een warmhoudplaat. Daar leg ik mijn papier op en schilder erop.
| 18:09 |
Ok, dus het is letterlijk hot en het wordt met elektriciteit of andere warmtebron opgewarmd, neem ik aan.
| 18:51 |
Ja, de bijenwas is alleen te verwerken als het warm is. De plaat werkt op elektriciteit
| 18:56 |
Heel interessant is het. Wist niet dat zoiets bestaat.
| 19:09 |
Heel mooi, al zie ik er de planten en algen van een aquarium in. PRACHTIG
| 12:00 |
Dank je!
| 18:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen