© 'Pieces of Paradise': A Christmas Fairytale...


Onderstaand is mijn photolog van mijn Kerstsprookje van 2017. Hopelijk weet ik het dit jaar te overtreffen! Alleen de sneeuw heb ik (nog) niet in de hand natuurlijk... ;-)

Druk bezig om er hier een sprookje van te maken... Dit blog wordt de komende dagen steeds aangevuld... Suggesties, tips en opbouwende kritiek worden op prijs gesteld! Maar het liefst hoor ik natuurlijk dat u het mooi vind! ;-) De teksten in de foto's zal ik voortaan wat subtieler doen, haha.

Mijn achtertuin incl. rendier en lantaarn maar helaas ook incl. wasmolen en gele parasol...

Onderstaand nogmaals mijn rendier, nadat 'ie omgevallen was door de sneeuwmassa, wel jammer anders had er sneeuw op 'm gelegen. Maar ja, wel koud voor zo'n beestje natuurlijk... ;-)

En dan buiten nog een beetje aan de gang met lichtjes, óók dit weekend!

© 09-12-2017 (Laatste update: 23-12-2018)  Copyright; Blog, titel, tekst(en) en afbeeldingen van/door:  © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.

En omdat ik altijd aan het dierenwelzijn denk, Onderstaand een ijzersterk maar indringend filmpje van Karin, héél indrukwekkend! Als u kijkt is het belangrijk om het hele filmpje van minder dan 5 minuten te bekijken...

Mijn fotoblog Kerst 2018:

More