Dank je wel Encaustichris!


Ons aller Encaustichris organiseerde onlangs een give-away:

Uiteraard deed ik graag mee als kanshebber in de verloting van één van de twee prachtige werken, en een heel prettige bijkomstigheid is dat ik ook gewonnen heb! Enkele dagen geleden vond ik dan ook een grote enveloppe in de brievenbus, welke ongetwijfeld van Christel kwam! Blij als een klein kind, ging ik het uiteraard heel voorzichtig openmaken. Ook had zij er een persoonlijke boodschap achterop gezet; Heel lief! Dank je wel Christel! En ik ging dus voor onderstaand Prachtige werk!

Afbeeldingen door Christel gemaakt heb ik uiteraard wel beveiligd met het copyright. ;-)

Onderstaand worden de andere winnaars bekend gemaakt:

Namelijk de winnares van het extra lootje, mogelijk gemaakt door Marion's World én de winnares van het tweede werkje! (De afbeelding van de link wil niet laden, excuses daarvoor. Later probeer ik dat nog eens)

De bijdrage van Marion:

Diaantje en Mirelle ook van Harte Gefeliciteerd!

Een beetje raar zeggen misschien voor Diaantje omdat het extra lootje haar geen prijs op heeft geleverd maar ik wil haar toch ook zeker noemen!

Naar advies van Encaustichris ga ik op zoek naar een mooie bijpassende lijst met passe-partout! Hij krijgt een mooi en prominent plekje en de foto daarvan voeg ik vervolgens hier toe! Dank aan alle betrokkenen in deze actie en special thanks to Encaustichris die de prijzen beschikbaar heeft gesteld!

Gerelateerd: