Samen: De Avonturen van Kees (deel 5)

Samen: De Avonturen van Kees (deel 5)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor deel 4 kunt u hieronder klikken:

'Brutale kwal!', mompelt Kees. Toch maar uit bad en nu twijfelt 'ie; hij heeft maar kort in bad gezeten, echt schoon kan hij nog niet zijn. Intussen gaat buiten het harde gebonk op- en het geschreeuw aan de deur gewoon door. 'Als ik nu een handdoek gebruik, is die dus ook niet echt schoon meer. Dat kan ik dus niet doen', overlegd Kees met zichzelf.

Er klinkt gerinkel van glas. De man aan de deur heeft wat te hard geslagen. Woedend, geschrokken en bang tegelijk loopt Kees naakt naar beneden. Het eigeel en eiwit druipt inmiddels van zijn gezicht af. Hij voelt zijn hart in zijn binnenste kloppen. Kees is een held op sokken, behalve als hij heel kwaad is zoals nu. Z'n hele ritueel weer verziekt, overal glas en weer helemaal van slag voor de rest van de dag! --Wordt vervolgd--

Dit verhaal past in de '140 woorden Schrijfuitdaging april' van 'FrutselindeMarge'. Kitty en ik hebben er ook nog  een extra uitdaging van gemaakt, door er een vervolgserie van te maken en daarin om de beurt een deel te schrijven. Het woord: 'binnenstebuiten' is al dan niet in delen, het verplichte woord wat minimaal 1 keer in het verhaal moet voorkomen.

© 03-04-2018 Copyright; Blog(s), titel(s) en tekst(en) door: 'Just you and me'   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.   Dit blog/deze blogs is/zijn geschreven binnen de challenge van: 'FrutselenindeMarge'.   ('Just you and me' is een samenwerkingsverband tussen 'Wakeupkitty' en 'Enriqué, blogs and more') Afbeelding(en): Pixabay. Het copyright in de header geldt uiteraard niet voor de afbeelding zelf, wel voor de naam zelf en de overige eigen intellectuele eigendommen.

Voor deel 6 kunt u hieronder klikken:

signup

'De kat valt niet ver uit de boom'.

Doet u ook wel eens intelligente uitspraken?

Meldt u zich dan aan, het is gratis!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oh Kees jongen !!! Hou je kop erbij ............;-)
| 00:44 |
Nee als je maar zo kort in bad gezeten hebt,  kun je nooit goed schoon zijn. 
| 13:19 |
Lijkt mij ook niet...
| 22:54 |
Ik ga gelijk verder lezen. Ik vind Kees zo aandoenlijk!
| 09:20 |
Haha, zeker doen hoor!
| 03:00 |
Heel spannend, kom maar op met deel 6
| 22:02 |
We zijn alweer bijna bij 9 intussen! ;-D
| 16:59 |
kijk je we uit waar je loopt met dat glas op de grond!!
| 21:21 |
Zou wel verstandig zijn inderdaad!
| 17:00 |
goed gegaan??
| 21:30 |
Min of meer wel hoor...
| 16:58 |
je hoefde niet naar het ziekenhuis dus.....
| 21:29 |
Nee maar ik ben Kees ook niet hè... 😉
| 16:57 |
hihi je trapt er weer in!!😂
| 17:31 |
Hahaha! 😬
| 00:52 |
Ik zou ook van slag zijn als iemand me uit bad haalde en ik een ei op mijn hoofd had ;-)
| 16:41 |
Ja, helemaal een prettige situatie is 't niet... 😂
| 16:53 |
Het is weer gezellig en het blijft maar stinken... (ik wordt afgeleid door de kat die niet ver uit de boom valt..).. morgen is er weer een Kees
| 14:03 |
Jazeker! (Dat is een goed teken, dan valt 't dus wel op!) ik ben benieuwd! 😁
| 16:54 |
Er is vast nog wel iemand die het ziet
| 18:42 |
wat een pech heeft hij zeg!
| 10:22 |
Het zit 'm weer niet mee inderdaad! 😉
| 16:55 |
Ik kan me wel voorstellen dat hij nou een tikkie van slag is ....
| 10:22 |
Je hebt zo van die dagen... 😃
| 16:56 |
Ik ben toch benieuwd wie er voor de deur staat............. 
| 09:26 |
Ja, ik ook. ik had wel een idee maar ik was door m'n 140 woorden heen dus nu gaat Kitty kijken wie het is denk ik... ;-)
| 16:58 |
hahaha, tja die 140 woorden 😉
| 16:59 |
Ja die heb je voor dat je 't weet!
| 17:11 |
Zit hij met stinkende eieren en was in bad? Scherven brengen geluk
| 08:15 |
Ja, hij is niet helemaal zoals een ander denk ik, haha! Laten we het hopen idd! :o)
| 16:59 |
Spannend is het wel. Leuk dat jij en Kitty samen - afzonderlijk - delen schrijven. 
| 08:07 |
Dank je! Ja dat geeft wel een leuk effect! :-)
| 16:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen