'Feelings' 3

'Feelings' 3


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn derde alweer in de rubriek: 'Feelings' waarin ik in welke vorm dan ook mijn eigen feelings uit van de dag, avond of zoals in dit geval de hele week eigenlijk al. Mijn favoriete scène uit 'Dirty Dancing', wat ik overigens echt niet dirty vind. Dit is altijd mijn favoriet geweest omdat de hartstocht, het verlangen er van af spat, van deze sexy mensen die zich héél goed hebben kunnen beheersen in de film. En dát maakt het juist zo aantrekkelijk!

Een scène die voor mij in elk geval tot de verbeelding spreekt; Onhandig, stuntelig, maar gedreven. En ook met humor en vooral wat ze uiteindelijk bereiken qua dans. En last but not least: Passie! Kortom; Patrick Swayze en Jennifer Grey! Hungry Eyes... Het raakt me nog steeds, na al die jaren...© 15-12-2017 Copyright; Blog, titel en tekst door: © Enriqué, blogs and more   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.  Header- en andere afbeeldingen: Pixabay. Video van: 'Dirty Dancing', geupload door: DiorMeli via Youtube.

Beloon de maker en jezelf

Word lid


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat blijft mooi :-)
| 14:28 |
Vind ik ook! :-)
| 15:07 |
Die raakt mij ook altijd. Eigenlijk bijna elk nummer uit die film...
| 17:09 |
Ja hè... in die tijd was het best een controversiële film... ik vind 'm alleen maar mooi...
| 00:31 |
Ik ook.
| 08:00 |
:-)
| 22:22 |
ook one of my alltime favourites!
| 12:45 |
Leuk om te weten! Altijd fijn om overeenkomsten te hebben ;-)
| 02:10 |
:)
| 02:27 |
Leuke en mooie film idd! :)
| 02:51 |
Jazeker! Dank je wel!
| 21:52 |
:)
| 21:57 |
Ik heb het zovéél keer gezien en ik blijf iedere keer genieten
deze film wil ik nog een keertje zien, dank je veel voor reminder
| 18:50 |
Ja, hij blijft mooi hè... ik wil 'm ook nog een keer zien.
Graag gedaan! :-)
| 12:56 |
Ja een heerlijke film, uit het leven gegrepen
| 23:59 |
Jazeker, heel mooi!
| 15:50 |
Ja, prachtige film!
| 18:41 |
Vind ik ook! Dank je wel. ;-)
| 02:01 |
Gaaf he..mijn jongste..38 jr nu..heeft hetzelfde en blijft ervan genieten..ik ook zo nu en dan
| 11:32 |
O, grappig zeg! Zelf ben ik 41. Ja, jong of minder jong, veel mensen hebben toch iets met die film of bepaalde scènes...
| 11:59 |
mijn oudste is ook 41 jaar, leuk ja...klopt helemaal
| 12:13 |
Ja een heerlijk nostalgische film , waarin men nog in en met de rust gevoelens uitdiept! Tegenwoordig moet alles meestal snel en vlug. Diepe gevoelsn hebben tijd nodig. Lust is wat anders da liefde en intimiteit is weer wat anders dan sexualiteit . Mooi stuk wat je deelt over en van jezelf Enrique
| 08:26 |
Ja, dat heb je weer heel goed verwoord Mary-José!
Dit 'bouwt op' en laat nog wat aan de fantasie over. Niet meteen pats, boem d'r op, om 't maar even plat te zeggen, haha! Zijn zeker verschillende dingen die je noemt al weet men nu vaak het onderscheid niet meer denk ik.
| 12:03 |
helaas niet .. we leren lezen , rekenen binaire taal ...maar de 'gevoelstaal' lijkt en blijkt steeds meer ene ondergeschoven kindje (hoewel voor mij wellicht 'fijn' ... want daardoor lopen mensen spaak , zijn ongelukkig en sommigen hebben de moed dit te onderzoeken en een 'cursus' gevoelskunde /ervaren te ondernemen. Of therapie als je het duur wilt noemen. Ontzettend dankbaar werk zo te mogen begeleiden en je medemens weer mens te zien worden )
| 13:18 |
Zeker waar! Gevoel lijkt niet thuis te horen in de huidige maatschappij. Toch krijgen daardoor steeds meer mensen klachten en gaan ze toch 'op zoek' en komen dan wellicht bij jou terecht! ;-)
| 22:50 |
Feit is wel dat we niet alleen een lijf hebben, maar dat wij daar ook in wonen ! dat we meer zijn dat een 'functioneel' wezen. zeker lopen veel mensen spaak omdat hun gevoelswereld niet de aandacht en het begrip krijgen wat het nodig heeft (ook van henzelf) . Dat kun je leren. leren wat eigenlijk voelt en wat je noden/wensen en behoeften daaronder zijn en hoe dat communicatief vaardig en in verbinding met de ander te uiten. we hebben veelal geleerd te luisteren en te doen wat van anderen moet/z hoort . onze innerlijke dialoog is vaak erg prematuur daardoor
| 12:05 |
Ja, daar heb je wel een goed punt. Maar het is nog best moeilijk den ik om dat te leren...
| 12:11 |
in de juiste setting om het te kunnen verteren en begrijpen kan het best snel gaan .en ja alles is een proces , maar dat zijn we toch waard om het leven als prettig en goed te kunnen en mogen ervaren ? het is een bagage waar je veel 'last' mee kunt wegwerken.
| 12:35 |
Daar heb je ook gelijk in! Dat is de 'moeite' zeker waard!
| 21:49 |
goed zo !!!
| 17:05 |
:-)
| 02:34 |
Ik blijf dit ook een film vinden waar ik mezelf helemaal in kan verliezen, en ik voel me dan weer helemaal net als toen ... oh what a movie it is!
| 08:17 |
Ja hè, ik ken maar weinig films die zoiets teweeg kunnen brengen, zelfs na al die jaren. Nu ken ik dan ook niet zoveel films maar dat ik deze dan wél een aantal keer gezien heb zegt ook wel wat. Tijdloos gewoon! En dan ga je idd. weer even terug naar toen, haha!
| 12:06 |
Ik kan deze film ook blijven kijken, die muziek, dat dansen en oh als ik haar dan weer zo over dat bruggetje zie dansen/stunten haha Ik vindt dat nummer van hungry eyes overigens ook helemaal geweldig en she's like the wind, volgens mij vindt ik alles goed ;) Je hebt zeker een lach op mijn gezicht getoverd hiermee X
| 06:44 |
Haha, ja d'r zitten leuke fragmenten in, in de hele film trouwens. Dat bruggetje ja, vind ik ook grappig! Het mooiste stukje vind ik vanaf waar Patrick zegt; "It's a heartbeat..." en daar begint dan ook ergens dat nummer en dan tot en met dat deel waar Jennifer telkens in de lach schiet met die streling langs haar oksel, haha!
| 12:10 |
Ja, dat is inderdaad ook een heel mooi stukje haha
| 19:42 |
Ja, haha!
| 12:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen