Here I am/Hier ben ik.


Who am I?

Hello, nice to meet you! My name is Enrique, living in Drenthe, the Netherlands. I'm a Dutch Blogger; I write (bedtime) story's, poem's, sometime's in English. And one of my hobby's is photograpy and use my picture's in my blogs. Happy to see you here and enjoy my items! You can write/react in English or Dutch, in my blogs of email: enrique.dutch@gmail.com

With kind regards; Enrique.

Om gelijk met de deur in huis te vallen; Dat ben ik dus eigenlijk helemaal niet, nooit zal ik zeggen: "Hier ben ik". Eigenlijk ben ik juist heel bescheiden...

Om me even voor te stellen: Mijn nickname is: 'Enrique'.  Een jongeman van 42 jaar ben ik, wonende in Drenthe en geboren in Brabant. Mijn hond heet 'Klein', geen alledaagse naam voor een hond, haha maar ik ben zelf ook niet alledaags of gemiddeld. ik heb een bijzondere kijk op het leven en ben moeilijk of niet te doorgronden, al lijkt het vaak wel zo. Altijd ben ik zoekende; in het leven en naar 'de waarheid'. Misschien zal ik die nooit (helemaal) weten maar dat is wel mijn streven. De onderwerpen waar ik over schrijf/blog zijn heel divers. Maar ik wil wel dat mijn items een bepaalde waarde hebben en ik schrijf niet klakkeloos iets over. Ook neem ik zaken niet direct voor waarheid aan ongeacht of het op social- of gewone media staat/komt. Graag denk ik zelf na. Verder schrijf ik gedichten, doe ik mee aan 'Challenge's' hier op Yoors en mijn paradepaardje is wel het 'Slaapmutsje'. Dit is meestal een luchtige gedachte/overweging voor de nacht. Verder probeer ik ook mooie foto's te maken en te plaatsen. Nooit ben ik te beroerd om iemand te helpen en je kunt me altijd benaderen. Als het niet uitkomt zeg ik het wel omdat ik te kampen heb met onder meer depressie, ADD en angst.  Vanaf juli 2017 zit ik hier op Yoors, tot grote tevredenheid mag ik wel zeggen. Mensen spreek ik -zoals 99% van de mensen hier denk ik- altijd aan met je/jij tenzij iemand aangeeft met 'U' aangesproken te willen worden, dan heb ik daar uiteraard respect voor!

Verder heb ik de ambitie om in de (nabije) toekomst een boek te schrijven. Verder ben ik een nachtbraker en iemand die niet van hokjes houd en graag daarbuiten denkt. Ook vriendschappen die eventueel ontstaan ga ik niet uit de weg! Maar mensen die zeggen tot hier en niet verder respecteer ik evengoed wel!

Nooit zal ik mensen be- of veroordelen en ik houd er zelf ook niet van als mensen mij op een bepaalde manier wegzetten danwel veroordelen. Leven en laten leven. Wel hou ik ervan om af en toe een grapje te maken en ook schuine humor kan ik waarderen. Een heel brede interesse heb ik en blink nergens in uit maar weet bijna overal wel wat van. Techniek vind ik mooi, muziek, doe-het-zelven, vakanties en stedentrips en nog veel meer. Een gevoelig persoon ben ik en ben 'getekend' door mijn leven wat niet al te prettig is (geweest) Maar ik heb voor iedereen een goed woordje over, probeer rekening te houden met het type persoonlijkheid waar ik op dat moment mee 'praat', ik probeer tactisch te zijn maar ik ga niet altijd zeggen dat alles leuk en mooi is. Als ik iets minder mooi vind zeg ik het ook eerlijk en zo weet je ook wat je aan me hebt.

Korte blogs vind ik het makkelijkst om te maken en te lezen omdat ik door mijn ADD de aandacht maar kort kan vasthouden. Ook vergeet ik daardoor soms (belangrijke) zaken. Dit lijkt een hele lijst, is het misschien ook wel maar ik heb écht geen moeilijke gebruiksaanwijzing of zo. Wees gewoon jezelf en we vinden er wel een weg in. Zolang mensen maar redelijk zijn en goed van intentie, komt het meestal wel goed. Als er iets is wat je wilt weten of je wilt iets zeggen of je hebt hulp nodig; vraag het me en ik probeer te helpen! Nog nooit heb ik het woordje 'ik' zo vaak gebruikt en heb er een hekel aan om dat woord te gebruiken of mezelf in de 'picture' te zetten. Voor dit blog 'moest' dat even...

Maar genoeg over mij! Hoe gaat het met jou en waar hou jij je mee bezig in jóuw leven? Dát wil ik graag weten!

© 18-12-2017 (Laatste update: 23-12-2018) Copyright; Blog en tekst(en) door: © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Header: Yoors Overige afbeeldingen: Eigen werk./Other images are from my own work.

Wil jij ook bloggen over je hobby, je leven, huisdier, ... en daarvoor beloont worden?

Gerelateerd:

Mijn actuele items: