Here i am/Hier ben ik.

Here i am/Hier ben ik.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Who am I?

Hello, nice to meet you! My name is Enriqué, living in Drenthe, the Netherlands. I'm a Dutch Blogger; i write (bedtime) story's, Poem's, sometime's in English. And one of my hobby's is photograpy and use my picture's in my blogs. Happy to see you here and enjoy my items! You can write/react in English or Dutch, in my blogs of email: enrique.dutch@gmail.com

With kind regards; Enriqué

Om gelijk met de deur in huis te vallen; Dat ben ik dus eigenlijk helemaal niet, nooit zal ik zeggen: "Hier ben ik". Eigenlijk ben ik juist heel bescheiden...

Om me even voor te stellen: Mijn nickname is: 'Enriqué', met of zonder streepje op de e. Wat jij wilt. Een jongeman van 41 jaar ben ik, wonende in Drenthe en geboren in Brabant. Mijn hond heet 'Klein', geen alledaagse naam voor een hond, haha maar ik ben zelf ook niet alledaags of gemiddeld. ik heb een bijzondere kijk op het leven en ben moeilijk of niet te doorgronden, al lijkt het vaak wel zo. Altijd ben ik zoekende; in het leven en naar 'de waarheid'. Misschien zal ik die nooit (helemaal) weten maar dat is wel mijn streven. De onderwerpen waar ik over schrijf/blog zijn heel divers. Maar ik wil wel dat mijn items een bepaalde waarde hebben en ik schrijf niet klakkeloos iets over. Ook neem ik zaken niet direct voor waarheid aan ongeacht of het op social- of gewone media staat/komt. Graag denk ik zelf na. Verder schrijf ik gedichten, doe ik mee aan 'Challenge's' hier op Yoors en mijn paradepaardje is wel het 'Slaapmutsje'. Dit is meestal een luchtige gedachte/overweging voor de nacht. Verder probeer ik ook mooie foto's te maken en te plaatsen. Nooit ben ik te beroerd om iemand te helpen en je kunt me altijd benaderen. Als het niet uitkomt zeg ik het wel omdat ik te kampen heb met onder meer depressie, ADD en angst.  Vanaf juli 2017 zit ik hier op Yoors, tot grote tevredenheid mag ik wel zeggen. Mensen spreek ik -zoals 99% van de mensen hier denk ik- altijd aan met je/jij tenzij iemand aangeeft met 'U' aangesproken te willen worden, dan heb ik daar uiteraard respect voor!

Verder heb ik de ambitie om samen met iemand die daar in thuis is een eigen onderneming op te zetten, alleen doe ik dat niet, liefst met gebundelde krachten! (Hint, hint ;-)  ) Een nachtbraker ben ik en iemand die niet van hokjes houd en graag daarbuiten denkt. Ook vriendschappen die eventueel ontstaan ga ik niet uit de weg! Maar mensen die zeggen tot hier en niet verder respecteer ik evengoed wel!

Nooit zal ik mensen be- of veroordelen en ik houd er zelf ook niet van als mensen mij op een bepaalde manier wegzetten danwel veroordelen. Leven en laten leven. Wel hou ik ervan om af en toe een grapje te maken en ook schuine humor kan ik waarderen. Een heel brede interesse heb ik en blink nergens in uit maar weet bijna overal wel wat van. Techniek vind ik mooi, muziek, doe-het-zelven, vakantie's en stedentrips en nog veel meer. Een gevoelig persoon ben ik en ben 'getekend' door mijn leven wat niet al te prettig is (geweest) Maar ik heb voor iedereen een goed woordje over, probeer rekening te houden met het type persoonlijkheid waar ik op dat moment mee 'praat', ik probeer tactisch te zijn maar ik ga niet altijd zeggen dat alles leuk en mooi is. Als ik iets minder mooi vind zeg ik het ook eerlijk en zo weet je ook wat je aan me hebt. Korte blogs vind ik het makkelijkst om te maken en te lezen omdat ik door mijn ADD de aandacht maar kort kan vasthouden. Ook vergeet ik daardoor soms (belangrijke) zaken. Dit lijkt een hele lijst, is het misschien ook wel maar ik heb écht geen moeilijke gebruiksaanwijzing of zo. Wees gewoon jezelf en we vinden er wel een weg in. Zolang mensen maar redelijk zijn en goed van intentie, komt het meestal wel goed. Als er iets is wat je wilt weten of je wilt iets zeggen of je hebt hulp nodig; vraag het me en ik probeer te helpen! Nog nooit heb ik het woordje 'ik' zo vaak gebruikt en heb er een hekel aan om dat woord te gebruiken of mezelf in de 'picture' te zetten. Voor dit blog 'moest' dat even...

Maar genoeg over mij! Hoe gaat het met jou en waar hou jij je mee bezig in jóuw leven? Dát wil ik graag weten!

© 18-12-2017 Copyright; Blog en tekst(en) door: Enriqué, blogs and more   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Header: Yoors Overige afbeeldingen: Eigen werk./Other images are from my own work.

Be creative, join us! It's for free!

Become a member.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (21 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat zou je willen ondernemen? Heb je een idee ?
| 19:09 |
Ja, meerdere wel eigenlijk... Een website waar mensen wat kunnen verdienen maar dan niet door bloggen of zo, hoewel daar niks mis mee is natuurlijk, leuk zelfs! maar ik heb andere ideeën... ;-)
1x heb ik een uitvinding gedaan en zelfs bij een octrooibureau geweest maar niet doorgezet. (zoals gewoonlijk) Nu heb ik ook weer een idee in m'n hoofd voor een produkt... Maar ook zou ik wat fysiek's willen doen. Helaas ben ik erg beperkt, dus daar loopt het altijd op stuk.
| 22:20 |
Als je iets echt, echt wil dan komt het er ook. Dat is mijn ervaring tenminste. En soms moet je dan inderdaad doorzetten.
| 22:46 |
Ja, daar heb je ook gelijk in! Maar alleen is maar alleen vind ik dan. Je loopt tegen heel veel dingen aan en dan is het fijn als je met iemand samenwerkt denk ik...
| 23:58 |
Ja dat snap ik helemaal, maar die samenwerking komt dan ook....
| 12:13 |
Hier begrijp ik je even niet... :-)
| 17:27 |
Soms vallen dingen gewoon op zijn plaats als je iets heel graag wil en dat geldt dan ook voor de samenwerking.
| 23:42 |
Dat is ook weer zo... nog even over nadenken :-)
| 00:22 |
Ga nog maar even in de prakkedenk ;-)
| 19:15 |
Hahaha, ja...
| 00:43 |
Wat een mooie openhartige beschrijving, aangenaam kennismaken! ^_^
| 18:56 |
Dank je wel! Zeker aangenaam kennismaken! :-D
| 02:12 |
Das nog es een beschrijving!! En eerlijk ook :-D ik ben blij dat ik je heb leren "kennen"!
| 12:23 |
Dank je wel!! ik ben ook blij dat ik jou heb leren kennen! ;-)
| 12:25 |
Dankje :-)
| 12:29 |
:-)
| 12:30 |
Deze blog is best lang en ook goed geschreven, een erg mooie provincie is ook Drente.
| 16:39 |
Dank je wel voor je compliment! En ja, Drenthe is ook zeer zeker een mooie provincie!
| 21:31 |
Dat "Hier ben ik" is ook niet mijn gewoonte. Sta absoluut niet graag in de spotlights. #plankenkoorts
| 09:31 |
Nee Ingrid en dat doe je ook niet. Zeker niet overdreven. Je bént er 'gewoon'. Haha, en je wordt ook zeker niet over het hoofd gezien! Precies goed dan toch? ;-)
| 20:53 |
Haha, ja prima zo.
| 21:46 |
;-)
| 23:34 |
Ik volg je natuurlijk al een tijdje maar zo ken ik je toch nog een stukje meer! Ik ga binnenkort ook een dit ben ik blog schrijven!
| 09:30 |
Dank je wel! Die zal ik ook zeker lezen!
| 20:54 |
Ik zou zeggen ... Welkom in mijn Yoors-vriendjes Enrique. Leuk je hier te leren kennen!
| 07:06 |
Haha, dank je Hetty, likewise zou ik zeggen! ;-)
| 20:55 |
Dat is onthullend, zeg. Alsof een doek valt.
Het is heerlijk om te lezen, als mensen zo oprecht kunnen zijn.
Mooie blog.
| 19:30 |
Hartelijk dank hoor, voor jouw complimenten!
| 02:11 |
Graag gedaan ;)
| 08:35 |
Aangenaam !! ;-) steeds leuk lezen bij jou
| 16:15 |
Zeker aangenaam! Dank voor je lieve reactie!
| 02:17 |
Dat heb je mooi gezegd. En dat ben je ook zoals ik jou ervaar. Een warme man met diepgang ! je MAG jezelf op de 'kaart' (wereld) zetten hoor.. Je bent her van meer-waarde zoals ik jou ervaar
| 15:02 |
Dank je wel Mary-José! Al meer mensen hebben dat gezegd, dat ik van meerwaarde ben en dat doet me écht goed. Alleen is er ook altijd 'dat gemene stemmetje' wat zegt dat 't niet zo is... Die moet ik ook een keer de mond snoeren, haha! Dank je wel hoor, dat is wederzijds! Jij bent ook van meerwaarde en je hoort er (hier) echt bij! Schrijf jij ook nog een: 'Hier ben ik'? ;-)
| 14:10 |
wellicht durf je het nu wat meer te geloven ? Het stemmetje mag r zijn hoor, dat is je oude pijn. die mag erkent worden ! niet de mond snoeren , wat heeft het je misdaan dan ? hier ben ik ...schrijven ? is het een challange? (ik mis wel eens wat hoor)
| 16:09 |
Het is wel een negatief rotstemmetje hoor ;-) Dit is een challenge of idee van Henkjan, vooral voor nieuwe leden om zich te introduceren maar steeds meer mensen van het 'langer bestaande meubilair' gaan ook meedoen, haha. Dat kan geen kwaad denk ik... Doe je ook mee Mary-José?
| 20:58 |
ik wil best meedoen hoor. Wel even de tijd ervoor hebben ;-) . komt goed
| 10:17 |
ik hou je in de gaten! Haha, geintje hoor! ;-)
| 02:25 |
wahahab, mag hoor.. vooralsnog heb ik weinig tijd
| 11:38 |
Doe maar rustig aan, je/jullie hebben nu eerst wel genoeg denk ik... ;-)
| 12:26 |
hihi ja, het blijft hier gaan geloof ik
| 13:45 |
Een beetje rust hebben jullie toch wel verdiend!
| 22:55 |
ja eigenlijk vind ik dat ook ;-)
| 14:00 |
Zeker weten! ;-)
| 15:59 |
:-)
| 10:25 |
Leuk om wat meer over je te lezen Enrique.
| 09:54 |
Dank je wel hoor!
| 12:53 |
Een aangenaam gevoelsmens dus... dus nogmaals: Aangenaam Enriqué.
Fijn dit stukje over jezelf
t Lijkt wel iets op mij en ja k ben ook graag bewust bezig met mijn ontwikkeling en groei
Onderweg mag ik anderen aan de hand mee nemen en andersom
Bewustwording van wat Is en vol levenservaring, waar ik nu veel mee kan, maar toch liever neit had mee hoeven maken
| 09:28 |
Aangenaam Karin! Ja, dat laatste heb je ook heel goed en 'pakkend' gezegd!
We hebben inderdaad veel overeenkomsten!
| 20:24 |
voelbaar ja
| 20:26 |
:-)
| 20:59 |
Leuke uitgebreide introductie, en zo kom ik nog eens wat te weten na al dat over een weer reageren haha. Grappig dat je je hond Klein hebt genoemd :) Lekker simpel! En ja de waarheid, vraag me af of men ooit helemaal achter de waarheid komt.. We will see... Anyway.. wou je nog even op een tikfoutje wijzen, hope you don't mind, it's only to help! Er staat English or Dutch, in my blogs of email: De OF moet OR zijn :) Have a good day Enrique (zonder streepje want die vind ik niet op mijn laptop hehe)
| 08:14 |
Dank je! Ach het kan geen kwaad dacht ik... Ja, m'n hond heet eigenlijk 'Sjimmie' maar ik vond dat geen naam voor een dame, 'Klein' misschien ook niet... maar wel grappig XD Als ik d'r roep kijken mensen op straat me vol verwondering aan, haha. (kleine) correctie's kan ik wel waarderen hoor, vaak zie ik ze als mijn item of reactie geplaatst is. Die 'of' zag ik inderdaad ook maar pas later. (ook nog een enkel ander foutje geloof ik...) De reden dat ik het (nog) niet verbeterd heb is omdat ik dan weer bovenaan sta en misschien de indruk wek, vooral door de inhoud van dit blog, dat ik wéér in de picture wil staan. Ps: Dat streepje is niet erg hoor, anders pak ik zelf gewoon een potlood! ;-) Dank voor je reactie!
| 21:09 |
leuk verhaal welkom op Yoor.s :)
heb zelf ook add achtige klachten, maar verder niks mis mee :)
| 03:47 |
Dank je wel! Nee, op zich niks mis mee maar het is soms toch wel lastig, vind ik dan, haha.
| 21:10 |
leuk dat je hier iets over jezelf verteld, je lijkt mij wel een prettig gezelschap
| 19:42 |
Nou, Hartelijk dank voor je compliment!! :-)
| 01:46 |
Ja mooie omschrijving van jezelf
| 19:29 |
Dank je Johan!
| 01:48 |
Mooie blog, leuk dat je zo uitgebreid over jezelf vertelt!
| 19:17 |
Dank je wel Hans! :-)
| 19:24 |
Fijn om je zo te leren kennen :)
| 19:06 |
Dank je wel Kim!
| 19:23 |
Wat een mooie, uitgebreide intro! Zijn er echt mensen die met 'u' willen worden aangesproken?? :):):) Hahaha:)
| 18:44 |
Dank je wel Soberana, dit was naar aanleiding van een challenge. (de link staat onder mijn reactie op Diaantjeslife) Ja, sommige mensen vragen dat niet echt maar spreken mij aan met 'u' en dan probeer ik of je/jij ook kan... Zoniet blijf ik ook 'u' zeggen, haha. ;-)
| 18:56 |
Mensen die jou aanspreken met 'u' zijn mss Belgen, daar ligt dat geloof ik anders dan in NL.
| 18:59 |
Klopt inderdaad ja. :-) Dat wist ik niet, dat het daar anders is...
| 19:01 |
Klopt inderdaad, in België zijn de (meeste) mensen heel erg beleefd en zullen altijd in de u-vorm spreken en dan ook nog vaak bij een vraag alstublieft erbij zeggen. Kunnen wij nog wel iets van leren haha
| 06:12 |
Ja klopt Diaantje, wat beleefdheid kan idd. geen kwaad, ben ik met je eens. :-) Jij kan het weten natuurlijk, hoe dat in België werkt. ;-)
| 21:12 |
Wat een leuke blog, maar het meeste is voor mij al geen verrassing meer. We zijn al een tijdje echte yoors vriendjes haha en daar ben ik blij mee. Grappig dat je moeite zegt te hebben met lange blogs en dan deze best lang is :P Ik denk dat ik dit ook maar eens zo ga doen, toch weer iets anders als een korte introductie. Ga ik wel doen als ik een fatsoenlijke laptop heb, want dit mini ding waar ik het nu even mee moet doen, is ook niet alles. Super blog en ik wens je nog heel veel blog plezier en ik hoop dat je je maatje gaat vinden waar je een onderneming mee kunt gaan starten. Zoek ik ook nog eigenlijk haha. Op Yoors dan maar xxx
| 18:39 |
Dank je wel Diaantje! Dat we yoors vriendjes zijn daar ben ik ook blij mee! ;-) Dit blog is inderdaad lang, haha. Maar ik wil wel eerder stoppen maar dan zit ik weer met een dingetje genaamd: perfectionisme, 't moet goed! Maar ook omdat de challenge is om een eerste indruk te geven van jezelf. Anders had ik dit echt niet geschreven, heel moeilijk om te zeggen; hier ben ik en dan nog zo vaak het woordje ik moeten gebruiken, bah! Terwijl ik het bij iemand anders geen probleem zou vinden, haha! Wie weet nog wat er ooit zal gebeuren qua ondernemen... ;-) Bij deze stuur ik jou de challenge ook van Henkjan, dit is ook om nieuwe leden wat verder te helpen. Bij deze dus de link. Dank voor je reactie! Op Yoors en op Jou! ;-)

yoo.rs/henkjan.de-krijger/blog/wil-je-een-warm-welkom-introduceer-je-zelf-op-yoors-1513596568.html?Ysid=74402
| 18:48 |
thanks en ik ga hem zeker doen, maar even wachten op laptop............
| 18:53 |
Dus je bent even een tijdje 'off-line'?
| 18:57 |
Nou, laptop gaat morgen terug naar de winkel, want er zit 2 jaar garantie op. Ik heb de minilaptop ter beschikking nu, maar is echt niet fijn om hele lange berichten te maken. Dus ik kom echt wel kijken tussendoor, maar echte blogs zullen even op zich laten wachten helaas.............. ik baal echt enorm! Dan druk ik het nog lichtjes uit hahaha
| 22:26 |
Gelukkig heb je nog garantie! Dat 't balen is snap ik heel goed, de pc/laptop is net zo ingeburgerd als vroeger de telefoon, meer eigenlijk. Je 'mist' iets. Ook dat is nog zacht uitgedrukt... Maar we wachten wel op je hoor! ;-)
| 00:00 |
Pffffff gelukkig maar ;)
| 06:09 |
Haha! ;-)
| 18:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen