×

Yoors


Inloggen
×

Yoorsnotifications_noneadd
18-11-2018 16:06
1 volger , 2 antwoorden
camera_alt
Afbeelding toevoegen
2 antwoorden
In een #Notendop 8

In een #Notendop 8


De vorige:

Hoi, Hallo.
Fijn dat je me weer kraakt...
Meestal ga ik over mezelf, of mijn broertje 'Nutshell'.
Nu niet. Nu zet ik mensen in het zonnetje. Een drietal mensen geselecteerd die trouw lezen en waardering verdienen. Een volgende keer weer anderen. Klik op mij  en op mij... én op mij!  Dank je!

© 18-11-2018 Copyright; concept/idea 'In een Notendop'/'In a Nutshell', van en door/from: © Enriqué, blogs and more  Zo ook/also:  blog, titel/title en tekst(en)/text(s).  ( enrique.dutch@gmail.com ) Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.  Afbeelding/ Photo 'Notenkraker/Nutcracker van/from Pixabay:  https://pixabay.com/nl/de-notenkraker-oude-zeromski-kielce-436493/  Tags: #kort #verhaal #notenkraker

De volgende:

Binnenkort!

Kom erbij!


<Gratis en voor niets.