Poëzie voor moederdag


Deze gedichtjes zijn geschreven door mij in 2018 maar eigenlijk zijn ze tijdloos... Voor het thema moederdag maar vooral voor mijn moeder wil ik deze werkjes al plaatsen. Ik wil dat ze weet wat zij voor mij betekend heeft en nu nog! Gelukkig dat ze nog steeds in (mijn) leven is! <3<3<3

'Gouden jaren'

'Gouden jaren'

Lieve Moeder

Aan jou heb ik gedacht.

En niet alleen vandaag.

Je was er voor me, dag en nacht

en nog steeds als ik je iets vraag.

Je hebt een zware tijd gekend,

zo is jouw leven gevaren.

Weet dat je de liefste moeder bent!

Jou gun ik Gouden jaren.

'Hart-serenade'

'Hart-serenade'

Lieve moeder

Deze roos,

zij moet het voor me zeggen

want woorden schieten vaak tekort.

Te moeilijk om zo uit te leggen,

dat is niet mijn tak van sport.

Je word toch al een dagje ouder

en ik ook, al ben ik jong.

Maar je blijft voor mij altijd de moeder,

wiens hart de mooiste liedjes zong.

 

© 04-04-2018 (Laatste update: 19-03-2019) Copyright; Blog, titel, tekst(en), gedichten en afbeeldingen van/door: © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.   Deze werken zijn niet toegestaan voor commercieel gebruik en nooit zonder bronvermelding. Voor meer info: zie emailadres. Afbeelding Separator 'Poetry by Enrique' is een deel afkomstig van een afbeelding van Pixabayhttps://pixabay.com/illustrations/bed-bloom-flower-decoration-color-2077183/  en is bewerkt.

Actueel overzicht moederdag gedichten: (wordt binnenkort geplaatst)

signup

Maakt u mooie gedichten of andere werken?

Inschrijven en lidmaatschap zijn gratis!

Sterker nog: Het levert u wat op!