×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
notifications_noneadd
12-01-2019 20:48
1 volger , 1 antwoord
camera_alt
Afbeelding toevoegen

Nieuwe Valentijnsdag gedichten: 3 + 4


Klik hieronder voor mijn tweede bijdrage van 2019:

Dit is het derde + vierde gedicht in een reeks Valentijnsdag gedichten 2019 die ik wil gaan maken. Dit keer in de dichtvorm 'Rondeel', omdat ik dat een hele leuke vorm vind! Het duurt nog íets meer dan een maand maar ik ben er reeds aan begonnen en hoop een behoorlijk aantal mooie, ontroerende en vooral originele gedichten klaar te hebben vóór 14-02-2019!Al zou het bij deze vier blijven eerst, ben ik toch al best tevreden.

Verboden vruchten...


 

Verboden vruchten, wat kun je doen?

Behalve wachten, smachten...
En dromen van een zoen.
Verboden vruchten, wat kun je doen?
Hij is bezet, niks met goed fatsoen.
Hoe kun jij je pijn verzachten?
Verboden vruchten, wat kun je doen?
Behalve wachten, smachten...
 
 

Onmetelijke krachten...


 

Onmetelijke krachten, tussen jou en mij...

We aten wat en lachten...
Wat plaagstootjes en vleierij.
Onmetelijke krachten, tussen jou en mij...
Neem nog wat wijn, dat hoort erbij.
We kunnen haast niet meer wachten...
Onmetelijke krachten, tussen jou en mij...
We aten wat en lachten...
 

© 12-01-2019 Copyright; Blog, titel, tekst(en) + gedichten van/door: © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Afbeelding(en) Pixabay: https://pixabay.com/nl/schotel-maaltijd-bessen-bramen-1209170/  En:  https://pixabay.com/nl/tafel-geserveerd-bereid-instellen-791148/

Mijn volgende:

Gerelateerd:

Relevant en grappig:
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts