×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Re: Coming-out


Reactie op onderstaand verhaal;

Mmm, ik weet niet wat ik hier van moet denken... Voor 'potten en nichten' zou ik liever het woord 'mensen' gebruiken... en ook die zijn normaal. Is dit een soort coming out van Enriqué? Ja, misschien wel... Dom woord eigenlijk; 'coming out' of 'uit de kast komen'. Ik heb mezelf ook niet gemaakt. Eigenlijk heb ik niks te verantwoorden want dat hoeft een 'doodgewoon normaal mens' ook niet. Ik kom niet uit een kast en wellicht is het gewoon een verhaal en alles moet tegenwoordig kennelijk gezegd kunnen worden, ook de termen 'potten en nichten' maar hoe het ook zij; Het verhaal en de reacties doen mij pijn! Nou, in één keer duidelijk lijkt me, zegt 't voort, dan hoef ik 't niet meer. Ik ben wie ik ben, take it or leave it.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties