Re: Mijn Camry, mijn trots!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Intussen alweer ongeveer 17 jaar oud en ik heb 'm nog steeds! Vaak heb ik overwogen m'n lidmaatschap van de ANWB op te zeggen want ik heb er nooit wat mee... (afkloppen op het mahoniehout) ...tot afgelopen maandag....

Het was weer tijd om naar huis te gaan na mijn verblijf in Brabant. Dat m'n linker koplamp het niet deed had ik al gezien maar ik had een nieuw lampje bij me. Maar ik kwam er achter dat het lampje nog wel goed was, alleen het blokje waar het lampje in zat was compleet gesmolten, inclusief een deel van de bedrading. Zelf dacht ik aan kortsluiting, dus de wegenwacht gebeld. Stiekem was ik er ook wel blij mee want ik wacht al jaren op pech, daar betaal ik voor. Net als in die commercial zeg maar ;-D ik had dan wel geen baard... Maar goed, de wegenwachter kwam eraan en hij zei na even gekeken te hebben dat de oorzaak een los contact was van het lampje in de steekfitting. Dan gaat dat vonken en knetteren en daardoor was de zaak gaan smelten. Hij gaf aan nooit bij dit soort auto's te hoeven komen. Hij is al zowat 1 jaar en ik heb er nooit wat mee zei ik. "Hoeveel kilometer heeft 'ie gelopen", vroeg de monteur. Hij is nog maar net ingereden antwoordde ik, nog maar 330.000 km. Hij moest lachen.

In elk geval moest ik een afspraak afzeggen hierdoor en werd mijn verblijf bij m'n moeder nog wat langer. Op zich wel gezellig natuurlijk. Op de afgelopen woensdagnacht (ik rijd het liefst 's nachts) Heeft m'n 'autootje' mij weer veilig thuis gebracht. Het klinkt misschien dom maar ik heb een goede band met 'm. Ja hij heeft al 4 goede banden natuurlijk, plus die om het reservewiel (ook al nooit nodig gehad) maar je snapt wel wat ik bedoel, haha! Een band met een auto hoor ik u denken... Ja, klopt maar ik schaam me er niet meer voor. Er is onderzoek naar gedaan las ik eens ooit en dat is normaal, tenminste voor mannen was er geschreven. Die geven hun auto ook wel eens een 'schouderklopje', echt fysiek ook. Dat doe ik dus ook... ;-)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Kan je zeker begrijpen,ik had ook een band met mijn eerste autootje.Heb hem weg gedaan met pijn in het hart.
| 18:32 |
Kan ik me wel voorstellen...
| 20:01 |
Nou daar mag je zeker trots op zijn.. een auto die je overal brengt en eigenlijk nooit laat staan.. die verdient wel een terecht schouderklopje!
| 16:32 |
Vind ik ook Mirelle, dank je wel! ;-D
| 00:39 |
Nog veel veilige kilometers gewenst! Ik hou ook echt van mijn auto en ben er super trots op :)
| 15:43 |
Dank je wel! Goed om te horen en jij ook vele veilige km's natuurlijk! ;-)
| 17:32 |
en dat MAG jij ... je trouwe wielen brengen je overal veilig heen . Dat is heel wat dankbaarheid waard !
| 11:42 |
Helemaal waar Mary-José, het is meer dan alleen een ding, ik vertrouw er op, hij brengt me overal en ik zit warm, droog en veilig, hoewel dat laatste hangt van veel factoren af maar toch relatief veilig denk ik. En daar ben ik zeker dankbaar voor! :-)
| 12:53 |
geniet van je auto en ben er zuinig op !
| 13:15 |
Dat zal ik zeker doen! ;-)
| 19:01 |
dat je er nog maar heel veel veilige kilometers mee mag rijden!!!
| 00:03 |
Daar ga ik vanuit Marijke, dank je wel!
| 12:48 |
Mooi geschreven, ik schaam me er ook niet voor ik heb een band met onze auto en met mijn motor.
| 12:22 |
Dank je wel Eric, apart is dat hè... Met een motor heb je dat misschien nog wel meer? Inderdaad niks om je voor te schamen!
| 15:22 |
Ik heb persoonlijk meer met mijn motor. Maar ligt eraan waar je passie ligt denk ik.
| 15:30 |
Ja, dat denk ik ook idd.
| 19:31 |
Wat leuk geschreven en ik ben een vrouw maar ik kan nog met weemoed terug denken aan mijn eerste auto ;)
| 10:41 |
Dank je Lenie, ja misschien maakt het niet eens zoveel uit, man of vrouw, iedereen is anders en toch ook weer gelijk vaak... Je eerste auto, dat heeft toch wat speciaals hè. :-)
| 11:58 |
jazeker !
| 12:19 |
Heel leuk geschreven! En hopelijk gaat je auto nog heel lang mee. En de ANWB is echt top als je ze nodig hebt!
| 09:32 |
Dank je wel! Ja dat gaat vast lukken. :-) De ANWB is wel betrouwbaar wat dat betreft, ze staan je vriendelijk te woord en je hoeft ook niet lang te wachten, tenminste ik niet die enkele keer dat ik ze nodig had.
| 11:56 |
Gelukkig geen hele dure schade, maar goed dat je inderdaad al die jaren netjes lid bent gebleven van de ANWB en nog zonder baard ook hahaha
| 08:24 |
Nee, dat viel wel mee. Ja en dat lidmaatschap voelt toch als een soort extra zekerheid. Nee, geen baard, alsjeblief zeg! XD
| 11:53 |
Hahaha, nee een baard is verschrikkelijk!
| 15:08 |
Vind ik ook, tenminste voor mezelf... :-)
| 16:01 |
Ik ook een soort voor mijzelf hihihi, kussen met zo'n baardachtig mannetje.............. nope, niks voor mij ;)
| 16:04 |
Haha, nee hè? :-)
| 19:27 |
:P
| 19:48 |
Jouw band met je auto is idd heel normaal voor mannen. Schouderklopje? Ik heb wel eens mannen hun auto zien aaien, alsof het een huisdier is. Jouw auto gaat waarschijnlijk zo lang mee, omdat je er goed voor zorgt.
| 06:39 |
Haha, ja aaien doe ik niet, dat zou ik dan weer raar vinden maar ieder z'n ding natuurlijk :-) Ja, hij gaat in elk geval regelmatig voor onderhoud, dat scheelt ook wel.
| 11:51 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen