Re: Veganistische Hondenvoeders - Vegan Hond


Hier heb ik ernstige vraagtekens bij!

Het risico vind ik te groot om dat van een enkele dierenarts aan te nemen, laat staan van een commercieel bedrijf die hondenvoer produceert/verkoopt. Een hond heeft gewoon vlees nodig m.i. en de meeste honden lusten niet eens fruit of groenten, dat zegt mij al genoeg. Alliumsoorten zoals prei, ui, bieslook, knoflook en lente-ui zijn zelfs gevaarlijk voor een hond, zo ook champignons. Mais wat ook (ter goedkope opvulling) in Bonzo-diner zit, wordt door een hond niet eens verteerd. En de hond stamt toch van de wolf af? Die eten volgens mij ook geen sla, haha! Nee, serieus; het zou heel mooi zijn als het zo was maar volgens mij is dit voer gewoon weer om een nieuwe geldstroom aan te boren voor de fabrikant/een gat in de markt op te vullen/inhaken op een hype en ik vind het al met al nog niet overtuigend...