Review Cashze (GPT)

Review Cashze (GPT)


Cashze is een no-nonsense spaarprogramma, waar je in een aardig tempo een klein zakcentje kunt verdienen!

Bij aanmelden krijg je al direct 100 Cashcrowns (1 Euro)

Bij het aanbrengen van nieuwe leden ontvang je 75 Cc per lid (0,75 Euro)

Zeer binnenkort, vanaf 1 december a.s. wordt de mailvergoeding verhoogd van 0,75 Cc naar 1 Cc. Ook kun je op de site dagelijks op advertenties klikken met verschillende hoogten van vergoedingen. Door mee te doen aan acties kun je een zilver-/goud- of platina account verwerven voor een bepaalde tijd. Dit brengt dan een verhoogde vergoeding met zich mee. Bij 1000 Cashcrowns heb je dus al 10 Euro verdiend en kun je een uitbetaling aanvragen!

Diverse malen heb ik al laten uitbetalen; Ook daarin heeft Cashze  haar betrouwbaarheid al bewezen!

Sparen gaat dus redelijk snel, geen poespas, snelle betrouwbare uitbetaling, iets minder verdienmogelijkheden dan andere GPT's maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door een hoge vaste minimumvergoeding!

Daarom beoordeel ik Cashze met een cijfer 8,8!

Natuurlijk zou ik het fijn vinden als je via mijn link lid wilt worden; hiervoor ontvang ik éénmalig 0,75 Cc, dus 75 cent. De banner om aan te melden zal ik hieronder plaatsen. Alvast bedankt en vragen hoor ik graag!

cashze.nl

Klik hier voor de review van: 'Jiggy'.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
het zelfde vergoedings systeem als yoors ook 0.1 yp per page vieuw
| 20:28 |
Nee, dat is niet waar Johan. Nu 0,75 Cc (Cashcrown, dus géén Yp) Binnenkort verhoogt naar 1 Cc, dus niet 0,1 en uitbetaling bij 1000Cc dus niet bij 10.000. Ook werkt een Gpt. niet met pageviews maar middels lezen van mails en bekijken van advertentie's.
| 20:33 |
je hebt gelijk
| 21:06 |
;-)
| 21:07 |
Deze kende ik nog niet ik ga er lid van worden.
Dankjewel voor het delen hier.
| 19:17 |
Graag gedaan Gertiena en jij ook bedankt!
| 19:38 |
Graag gedaan ben nu lid via jouw link ;-)
| 20:36 |
Dank je wel, veel plezier op die site!
| 01:50 |
Ik wist niet eens van het bestaan af ! wat leuk . Niet dat ik me ga aanmelden , dat kost me echt teveel tijd. Maar...ene mooie blog die voor de liefhebber wt leuks kan opleveren !
| 17:08 |
Dank je wel! Ja, hier zijn vaak wel liefhebbers voor!
| 00:30 |
Ik ben aan het twijfelen of ik lid ga worden ... het nadeel van deze dingen allemaal vind ik dat het veel tijd kost, en het in verhouding weinig oplevert. Maar mocht ik lid gaan worden dan doe ik het via jouw link ;-)
| 09:28 |
Heb je ergens gelijk in Hetty, alleen deze heb ik eruit gepakt omdat 'ie mij verreweg het minste tijd kost. De seconden dat je moet blijven kijken wordt aangegeven en is vaak korter dan 10 seconden.
Ongeveer 3 mails per dag krijg je en 5 of 6 klikbare banners op de site. Kost me 5 minuten per dag denk ik. En de vergoeding gaat omhoog, ook niet onbelangrijk, haha!

Met veel andere gpt's ga ik ook stoppen, het levert meestal niet zoveel op en kost veel tijd.
Alleen deze, Euroclix en Jiggy blijf ik doen.
Maar kijk maar hoor, je moet het voor jezelf doen en uiteraard niet voor mij. Die 75 cent overleef ik wel, haha! ;-)
| 12:39 |
Zit hier ook bij. Als je dagelijks alle mails doet en de klikadvertenties en verder niets, dan pak je per jaar gauw 20 euro.
Is toch weer een paar broden of wat extra's met de kerst. :D
Uitbetalingstermijn is 30 dagen, maar vaak krijg je het al eerder. :)
| 09:07 |
Ok, dank voor de extra info! Inderdaad heb ik nog nooit die 30 dagen moeten wachten, waarschijnlijk hebben ze 1 vaste dag per maand dat ze uitkeren? Wat ik hier prettig aan vind is dat ze niet teveel flauwekul hebben, de seconden aangegeven worden en dat je maar 1000 punten nodig hebt, dat gaat best snel. Er zijn ook van die site's daar heb je na een maand nog maar 50 cent, haha!
Dank je voor je reactie!
| 12:44 |
Klinkt goed. Bedankt voor de tip!
| 08:54 |
Graag gedaan hoor!
| 12:44 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden