Review Jiggy (GPT)


Bij deze een review over spaarprogramma, of G.P.T. (Get Paid To) Jiggy. Hier doe ik al een aantal jaren aan mee en naar tevredenheid mag ik wel zeggen.

Door het klikken op mails ontvangt u een vergoeding. Ook zijn er betaalde onderzoeken waaraan u deel kunt nemen en krijgt u cashback bij diverse webshops. Verder hebben ze regelmatig (win)actie's en is er een Jiggy bingo. Bij €11,50 of een veelvoud daarvan, kunt u een uitbetaling aanvragen. Het gespaarde bedrag wordt dan bijgeschreven op uw bankrekening. Jiggy is door de jaren heen zéér betrouwbaar gebleken!

Het cijfer: Jiggy werkt (In tegenstelling tot veel andere GPT's) Niet met accountscores, waardoor je beloning gelukkig Niet zakt. Door de combinatie van mails klikken, deelnemen aan onderzoeken, cashback op websites en het beloningssysteem voor het werven van leden, kun je redelijk snel sparen.

Daarom wil ik het spaarprogramma Jiggy beoordelen met het cijfer 7,8!


Wilt u gratis deelnemen aan deze GPT en profiteren van de voordelen, wil ik u vragen lid te worden via mijn persoonlijke link: https://www.jiggy.nl/?r=2104417 Op deze manier kunt u straks zelf ook als nieuw lid weer vrienden uitnodigen om lid te worden. U ontvangt dan ook een percentage over de Jiggy's die uw vrienden sparen, net als ik. Dus niet alleen een eenmalige beloning, is dat geen goed nieuws?!

NB: Ik word niet gesponsord voor dit artikel, wel heb ik er belang bij als mensen zich inschrijven via mijn link. Derhalve is mijn review eerlijk geschreven op basis van mijn eigen ervaring!

Klik hier voor de review van: 'Cashze'.

Ook een aanrader is de volgende:   (Hier volgt nog een review van)

Aanbiedingen bij webshops                                               

Dit is wat mij betreft de allerbeste!Ook op een andere manier bijverdienen?

Begin met schrijven, bloggen, foto's plaatsen en nog veel meer!

Word gratis lid.