×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


notifications_noneadd
30-12-2018 20:23
2 volgers , 3 antwoorden
camera_alt
Afbeelding toevoegen
3 antwoorden
Slaapmutsje 106 / Goodnight story 106 'Wish upon a Star'

Slaapmutsje 106 / Goodnight story 106 'Wish upon a Star'


Mijn bedoeling is dat mijn Slaapmutsjes steeds dromiger worden...

In elk geval in de decembermaand, haha. Tja, op den duur kun je jezelf niet meer overtreffen... Maar toch een stap voorwaarts omdat ik tegenwoordig ook mijn Slaapmutsjes voorzie van eigen foto's én eigen video's, welke ook op Youtube staan. Maar ik ga jullie niet langer vervelen met tekst en geniet van mijn home-made Fairy-tale!

My little Goodnight stories gets more dreamy every day... At least I try... 😉

Please enjoy my home-made Fairy-tale!

Ps: You can make a wish, when/if you see a falling star...

Ps: Wanneer je een vallende ster ziet, mag je een wens doen. 😉🌠

'Little' doesn't care much... She's allready asleep and I'll end this Fairy-tale for tonight with another short and hypnotising video:

'Klein' vind 't allemaal wel best... Zij slaapt al en ik sluit af met een kort, hypnotiserend en relaxed korter filmpje:

May your wishes all come true... Goodnight!

Mogen jullie wensen en dromen allemaal uitkomen... Welterusten!

© 30-12-2018 Copyright; Blog, titel/title, tekst(en)/text(s), afbeelding(en)/picture(s) en/and video's van/door/by © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Vind je mijn video's leuk? Mag ik dan een like en je mag je ook abonneren op mijn kanaal./Do you like my vids? Please like and subscribe to my channel.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties