×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Slaapmutsje 49 Herdenken

Slaapmutsje 49 Herdenken


Normaal gesproken werk ik eigenlijk bijna nooit met videoclips van artiesten in mijn blogs (Alie is al van de muzikale omlijsting ;-) ) Maar vandaag maak ik een uitzondering!

Hoe lang een rouwproces duurt weet ik niet en is per persoon en qua omstandigheden verschillend. Nu gaat het in dit geval niet om mensen, nee, om dieren. Die vind ik Minstens even belangrijk! Mijn lijfspreuk is ook niet: "Toen ik de mens heb leren kennen ben ik van dieren gaan houden", nee, eerder: "Toen ik de mens heb leren kennen ben ik nóg meer van dieren gaan houden", want ik hield al van dieren. Nee, de mens wil ik niet tekort doen, alleen wil ik er mee zeggen dat een dier onvoorwaardelijk van je houdt en altijd eerlijk is.

In mijn leven tot nu toe heb ik 2 hondjes in moeten laten slapen en daar dacht ik vandaag ineens aan en hield het ook niet meer droog. :'-( Astrid, de Mechelse Herder van m'n moeder, (die toen zelf medische hulp nodig had) had maagkanker wat was uitgezaaid, van haar wisten we de leeftijd niet exact, maar rond 15 jaar.  Zij was altijd trouw en ontzettend slim en lief. De nog analoge foto's liggen bij mijn moeder. En Tiffy, een West-Highland White Terriër, welke ik op heb gehaald en aantrof in een zwaar verwaarloosde situatie toen ze 3 of 4 jaar was. Dit was een hondje met pit. Heel lief maar ze liet niet met zich sollen! Zij is 17,5 jaar geworden en haar kwaliteit van leven werd op een gegeven moment zo slecht, doof, nagenoeg blind en ze kreeg epileptische aanvallen, ze was op. Dus heb ik haar ook vredig laten inslapen bij de dierenarts. Van Tiffy heb ik gezien dat (toen ze nog kon horen) ze heel aandachtig luisterde naar onderstaand nummer. Dit nummer wil ik dan bij deze opdragen aan beide hondjes die ik vandaag herdenk. De foto's zijn van Tiffy, de laatste foto was gemaakt vlak voor ze naar de 'kapper' ging.

"Lost in this world", ook omdat er op onze planeet niet genoeg ruimte en aandacht is voor dieren.

Rust zacht, lieve hondjes...   † †

Ook heb ik nog een Powerpoint met deze muziek en andere foto's van Tiffy. Maar de versie is verlopen (proefversie) weet iemand hoe ik deze toch weer kan gebruiken? Gaarne uw reactie!

Welterusten mijn vrienden.

© Copyright 18-10-2017, blog, foto's en tekst door: © Enriqué, blogs and more   Alle rechten voorbehouden. Muziek door: Anouk, via Youtube.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties