Slaapmutsje 87 'Verandering'

Slaapmutsje 87 'Verandering'


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms veranderen er dingen in je (directe) omgeving. Een enkele keer meerdere dingen in korte periode. Dat kan angst en onzekerheid oproepen, tenminste bij mij wel. Vroeger. Nu niet meer, ik kijk er naar uit. Verandering is goed, niet per definitie maar het geeft nieuwe kansen. Zo kijk ik er tegenwoordig tegenaan.

Binnenkort krijg ik nieuwe buren. Gelukkig. Deze zijn vrij egoïstisch en daar hou ik niet zo van. Benieuwd wat er straks voor mensen in komen. Misschien wel mensen die mij wel respecteren. Verder krijgen we een nieuwe huisarts. Ook daar kijk ik naar uit. Even een frisse wind door dit dorp. Er staan hier in de buurt nog ongeveer 8 huizen te koop. Er worden huizen gerenoveerd en te koop aangeboden en er worden nieuwe huizen gebouwd. 

In de parochie waar mijn moeder woont, komt een nieuwe pastoor. Daar heb ik indirect ook mee te maken omdat wanneer ik naar Brabant ga, daar zondag ook altijd naar de kerk ga met mijn moeder. De nieuwe pastoor is omstreden. En daar hou ik van! Iemand die niet helemaal vastgeroest zit in dogma's, dat ligt mij wel. Met de kennismaking onlangs hebben we hem even gesproken. Een aardige meneer.

Verder ben ik 'vrienden' kwijtgeraakt. Ze hebben me verwijderd van social media en krijg geen Kerstkaart meer van ze terug. 'Their loss', zou ik willen zeggen! Grappig, als je ze er op aanspreekt verheffen ze hun stem terwijl ze zeggen; "Neee! Er is niks aan de hand hoor". Veel mooier is dat ik weer andere en vaak leukere contacten heb opgedaan, binnen en buiten de familie, binnen en buiten Sociale media/Yoors.

We gaan best een spannende tijd tegemoet en daar ben ik blij om! ik houd jullie op de hoogte! Zet je slaapkamerraampje maar een beetje open, zodat de 'wind of change' een beetje naar binnen kan waaien... ;-)

Welterusten.

© 11-03-2018 Copyright; Blog, titel en tekst(en) door: © Enriqué, blogs and more   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Afbeeldingen: Pixabay.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nou bij mij stormen de veranderingen binnen. Heb even weer het raam gesloten hihi Veranderingen zijn leuk, maar het moet geen chaos worden in mijn bolletje. Maar net als jij, kijk ik er wel naar uit. Benieuwd wat er op mijn pad komt. En tot op zekere hoogte hoop ik wel de regie te mogen houden en dat het ook vooral leuk wordt.
| 17:58 |
Ojee, ja gauw dichtdoen dan! ;D De regiehouden, ja... Sommige dingen kun je beïnvloeden en andere dingen overkomen je echt denk ik...
| 14:23 |
Helemaal mee eens.
| 17:10 |
:-)
| 20:08 |
Veranderingen geven kansen, het is maar net hoe we er zelf mee omgaan.
Ach omstreden, hoeft niet aan hem te liggen.
Succes met je buren.
| 10:46 |
Volledig mee eens Albert! Dank voor je reactie!
| 12:26 |
Mijn slaapkamerraam staat altijd een beetje open ;-)
Veranderingen kunnen spannend zijn, ook ik ben niet altijd fan, maar ze kunnen ook zo goed uitpakken!
Ik hoop dat dat laatste voor jou ook gaat gebeuren!
| 09:59 |
Kijk, ja bij mij ook hoor! :-)
We gaan gewoon een keer van het positieve uit!
Dank je wel!
| 12:28 |
Waar de ene deur sluit, opent een andere...
| 09:20 |
Ja, maar dan stook je dus voor de kat z'n ehh... XD
Geintje hoor, je hebt helemaal gelijk Ingrid!
Dank je wel! ;-D
| 12:29 |
LOL letterlijk wel ja.
| 12:33 |
Ja, haha!
| 12:47 |
p.s. wat staat er overigens nu op de header? Voor mij een totaal onbekend iets.................. sorry, moest het even vragen ;)
| 06:13 |
Poppen van vlinders. Rupsen die in een vlinder veranderen dus.
| 09:58 |
ach zo, ikke snap ;)
| 11:40 |
Jij slim! ;-)
| 12:00 |
Jullie slim zijn!
| 12:31 |
hihihi zijn vrouwen toch altijd :P
| 13:13 |
Zeker! (ik zou niet anders durven beweren...)
| 14:37 |
;)
| 16:21 |
Verandering kan soms inderdaad heel leuk zijn, soms ook heel erg nodig en soms ook vervelend. Ik hoop dat je eindelijk fijne buren krijgt, die je dus respecteren #benjezolastig ;) Super ook dat je een goed gevoel hebt bij de nieuwe pastor van de kerk en zelfs dus een nieuwe huisarts! Minder is het om er achter te moeten komen dat sommige "vrienden" blijkbaar geen echte vrienden waren. Alhoewel ik ook ineens 2 jaar geleden ben gestopt met kerstkaarten sturen hoor! Wel netjes aangekondigd op FB hahaha. Dit jaar ook nog maar een paar kaarten gekregen, omdat ze weten dat ik dus niets terug stuur. Hoop dat jij beter slaapt nu als ik, maar ik ken je een beetje................. ;)
| 06:11 |
M'n huidige buren proberen altijd de erfgrens wat extra op te rekken bomen en planten tegen en over de erfgrens, dat voelt heel bedreigend en opdringerig. Met die pastoor kan ik ook wel praten denk ik. En de huisarts... Met de nieuwe hoop ik een betere klik te hebben.

Verder ligt het niet alleen aan de Kerstkaarten hoor, het is vaak al een optelsom. Trouwens steeds meer mensen stoppen met die kaarten en dat snap ik ook heel goed. Alleen Postnl is er blij mee...

Je bent idd al vroeg wakker! ik slaap wel goed hoor, alleen op andere tijden, haha! Dank voor je uitgebreide reactie!
| 12:41 |
Gelukkig slaap je goed en idd op hele andere tijden haha en tja, ik kan nu eenmaal niet zo kort reageren. Ligt ook aan het blog ;)
| 13:06 |
O, maar dat is ook helemaal niet erg hoor! Juist niet! ik houd wel van een inhoudelijke reactie! ;-)
| 15:00 |
Weet ik toch ;)
| 16:24 |
:-)
| 16:26 |
Elke verandering is een einde dat iets nieuws inluidt. Fijn dat je deze veranderingen als positief ziet. Geniet ervan!
| 04:58 |
Vind ik ook Dewaputra en ik probeer daar zeker van te genieten en m'n voordeel mee te doen, maar nooit ten koste van de ander natuurlijk.
| 12:43 |
Veel veranderingen in korte tijd. Fijn dat je er blij mee bent!
| 04:47 |
Dank je wel Soberana, ja ik ben er blij mee want ik zit al veel te lang in hetzelfde kringetje!
| 12:44 |
Veel nieuwe dingen in je leven. Welterusten
| 00:41 |
Klopt, gelukkig wel. Welterusten!
| 01:10 |
ok zal ik doen, Slaap lekker!!
| 00:06 |
Haha! Slaap lekker Marijke!
| 00:07 |
Een beetje frisse wind, dat is nog niet zo verkeerd. Nieuwe kansen!
| 23:37 |
Zo zie ik het dus ook. Dank je wel!
| 00:00 |
Wat een veranderingen. Gelukkig bekijk je alles positief. En oh, wat een mooie kerk zeg!
| 23:31 |
Dank je Marilyn! Ps; de kerk heb ik gewoon van Pixabay gehaald hoor! ;-)
| 23:35 |
Oh haha nou dan heb je een mooie uitgekozen :)
| 23:37 |
Haha, dank je! ;-)
| 23:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen