×

Yoors


Inloggen
×

YoorsVreemde situatie...

Vreemde situatie...


Loop ik net met Klein (hierboven afgebeeld) door Emmen, kom ik toch een rare situatie tegen; een vreemd geval van "vrijstaand wonen". Dan vraag je je toch af; "Stonden de flats er eerder of het huis? En wat is hier de bedoeling van?" Ondanks de boom die er nog tussen staat zou ik niet in het huis willen wonen, ook niet in één van de flats trouwens, haha!

Grappig hè...

Even een P.s: Binnenkort ben ik weer korte tijd afwezig. Dit zet ik even verhuld in dit blog omdat niet de hele wereld (inbrekers) dat hoeft te weten. Dus straks even weer wat minder interactie van mijn kant... ;-) Groetjes en tot gauw!

Afbeeldingen zijn eigendom van: © Enriqué, blogs and more. ( enrique.dutch@gmail.com ) 25-01-2018

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!