Winter/Kerst Muziekchallenge

Winter/Kerst Muziekchallenge

In 2017 heb ik meegedaan met dit blog aan Challenge van Sabrina. Hiervoor heb ik enkele van de naar mijn mening mooiste en/of originele nummers uitgezocht. David Bowie mocht voor mij niet ontbreken! Tijdloze, mooie nummers naar mijn mening dus nu ook voor #kerst2019!

Het duurt een kleine 2 minuten voordat het duo begint te zingen maar de moeite waard om op te wachten... Kijkt u naar een bijzonder nummer van Bing Crosby en de nog jonge David Bowie...

En vervolgens Boney M. met Bobby Farell, die altijd op andere muziek leek te dansen dan de anderen... XD Kijk ook vooral bij 2:23 min.

En tot slot een opgepimpte versie van de originele 'Band Aid' met een aantal oude bekenden zoals Sir Cliff Richard en Jason Donovan...

Tot zover mijn Bijdrage in deze Challenge. 04-12-2017

© 04-12-2017 (Laatste update: 18-12-2019 Copyright; Blog (gemaakt n.a.v een challenge van Sabrina) en tekst(en) van/door: © The Original Enrique   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Alle afbeeldingen zijn afkomstig van Pixabay.  Ps: Af en toe zie ik in mijn eigen blogs linken die niet meer werken of video's die verwijderd zijn. (nu al 2x in een paar weken in dit blog) Wanneer u zoiets merkt, wilt u mij dat dan laten weten? B.v.d.! Tags: #kerstmuziek #christmas #music #top3 #EnriquesChoice #davidbowie #bingcrosby #boneym #bandaid

Zie ook mijn verwante blog van 2018:

Bent u al in Kerststemming?

Geniet mee op Yoors!

Word gratis lid.
Promote: support and profit

Support The Original Enrique with a promotion and this post reaches a lot more people. You profit from it by earning 50% of everything this post earns!
More