×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60

Hoop mijn droommotor nog een keer in de garage te hebben.
Wat is jouw droommotor/auto?



berg480
Mooie motor! Ben wel geen motorrijder, maar ik weet wel wat mooi is.
04-08-2018 18:55
04-08-2018 18:55 • 1 reactie • Reageer
Eric's ervaringen
Klopt hoor ik rij dan wel motor maar kan ook van andere motoren of voertuigen genieten.
05-08-2018 21:17
05-08-2018 21:17 • Reageer
SocialPro
Mooie Indian, wist niet dat ze die nog verkochten. Is dit een retro model of bestaat dit merk nog? Ik ben zot van een Yamaha V-Max 😉
12-06-2018 12:21
12-06-2018 12:21 • 1 reactie • Reageer
Eric's ervaringen
Vind dit een prachtig model. Ja hoor het merk bestaat nog steeds. Je ziet ze ook wel meer rijden nu. Ze hebben ook een nieuwe lijn maar ja voor mijn portefeuille is ie te duur. Rij zelf een kawasaki vn 900 classic edition van 2013 waar ik ook heel trots op ben.
16-06-2018 10:56
16-06-2018 10:56 • 1 reactie • Reageer
'Klein'
Dat is een mooi apparaat Eric! Ja ik heb m'n droomauto al. ik zoek nog wel iets voor doordeweeks, haha!
25-04-2018 02:45
25-04-2018 02:45 • 1 reactie • Reageer
Eric's ervaringen
Dankjewel 😃
25-04-2018 06:47
25-04-2018 06:47 • 1 reactie • Reageer
Gertiena
Wauw echt heel gaaf, ik snap wel dat je die als droom motor wil.
23-02-2018 18:35
23-02-2018 18:35 • 1 reactie • Reageer
Eric's ervaringen
Ja hij is echt gaaf, maar het zal wel bij een droom blijven. Ben nu ook wel heel tevreden met de motor die ik nu heb hoor.
23-02-2018 20:34
23-02-2018 20:34 • 1 reactie • Reageer
happie2gether
een mooi ding
27-01-2018 14:02
27-01-2018 14:02 • 1 reactie • Reageer
Eric's ervaringen
Dat vind ik ook.
27-01-2018 14:40
27-01-2018 14:40 • Reageer
Yneke
Prachte motor die Indian. Heb persoonlijke niet echt een droom over auto,s of motor, alhoewel een de auto die ik heb echt op is, dus alleen al nieuwe auto zal dan een droomauto zijn voor me. ;-) Ik hoop voor jouw dat je droom uitkomt en vermoed als dat gebeurt dat we het hier zullen zien, succes en soms komen dromen uit!
26-01-2018 03:10
26-01-2018 03:10 • 1 reactie • Reageer
Eric's ervaringen
Dankje, ik hoop dat je een mooie nieuwe auto vind. Ik ben nu ook heel blij met de motor die ik nu heb. Maar mocht het toch heel misschien gebeuren dat mijn droom uit komt dan zal ik hem zeker hier als eerste laten zien. ;-)
26-01-2018 06:34
26-01-2018 06:34 • Reageer