×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Happy new year!

Happy new year!


Lieve allemaal,

Hallo Cambodja! Hallo Siem Reap! Wat een wereld van verschil met Laos. Iedereen spreekt hier Engels! Zelfs de tuktuk drivers. Heel apart, want ik heb zelf nog het gevoel dat ik alles goed en 10x moet uitleggen, maar ze snappen alles en praten goed engels terug. Ons hostel is top! Fijne bedden en er is een rooftoppool: hier hebben we goed gebruik van gemaakt. And best of all: het is warm, de zon schijnt! Hele dag en avond in korte broek, ik ben zo blij haha. Toen we na een reis van 21u aankwamen in het hostel wouden we gaan slapen, maar Kaylee heeft een allergische reactie op 1 of ander gekke steekvlieg oid dus we gaan eerst naar het ziekenhuis. Op de terugweg brood met kaas gegeten (yes eindelijk). 

31 dec overdag heerlijk bij het zwembad gelegen. S avonds gegeten met z'n 5en (oja nog steeds met Kaylee en Jessica en nog 2 dutche boys Davey en Niek) en  daarna over de straten gelopen, wat gedronken en gefeest. Om 12u werd er niet afgeteld en was het wat gekkig (mede doordat Niek de champagne fles om 23.55 al liet poppen haha, grapje Niek). En er was een beetje vuurwerk. Gelukkig gingen na 12en heel veel mensen weg,. Het was echt zo mega druk op de straten, niet normaal. Toen konden wij weer verder feesten. Uiteindelijk lagen we er rond 3u in.

 1 januari was ik uiteindelijk om 14u wakker en ben ik met Kay en Niek gaan lunchen. Daarna weer bij het zwembad gelegen. S avonds met z’n vieren wat gegeten en terwijl ik al dagen een massage wil koos ik ervoor om naar bed te gaan. Dit gebeurde trouwens ook niet want ik ging skypen haha. Rond half 1 naar bed. 

Verder voel ik me best goed. Ik ben inmiddels bijna 5 weken op reis en heb nog steeds moeilijke momenten waarbij ik thuis heel erg mis. Btw, wanneer ik over thuis praat bedoel ik gewoon alles haha.. vrienden, familie, nijverdal, nederland. Vind ik ook nog steeds positief, laat zien hoe gelukkig en blij ik ben met mijn leven thuis. Ik geniet ook heel veel en vind het super tof dat ik hier mag zijn en zoveel moois mag zien!

Dus.. mijn nieuwjaarsblog: HAPPY NEW YEAR!! In het Nederlands dus “gelukkig nieuwjaar” – gelukkig is een mooi woord. Denk er eens bij na. Hoe ga jij er dit jaar voor zorgen dat je gelukkig blijft of wordt!?

Voor mij een moeilijke vraag. Het alleen reizen maakt me namelijk niet per se gelukkig. Het maakt me blij en ik geniet, maar zonder mijn beste vriendinnen en familie voel ik me niet 100% gelukkig. Ik ga er over nadenken hoe ik, zonder deze mensen, wel gelukkig kan worden op mijn reis. En nogmaals, ik geniet en heb zulke leuke mensen om me heen! 

- La Vita è Bella – het leven is mooi. Houd van het leven, het kan je zoveel moois bieden! 

Veel liefs, Es

Word lid en beloon de maker en jezelf!
monika1987
Daar had ik ook last van toen ik in mijn eentje op reis was, het was geweldig het reizen, maar toch was er een gemis. Maar nu, samen reizen...dan voelde ik me ook gelukkig. Hoe lang ga je nog reizen? En naar welke landen?
11-01-2018 14:02
11-01-2018 14:02 • 1 reactie • Reageer
Ester Koopman
Sorry late reactie. Wat leuk dat je rrageerd! Wat fijn voor mij om te horen dat ik dat niet als enige heb dat gevoel. Leuk dat je nu een reismaatje hebt! Ik heb plannen tot begin maart (sri lanka, bali en vietnam) en daarna ga ik kijken of ik nog verder wil reize of toch naar huis. Ben jij u aan het reize ook?
17-01-2018 17:36
17-01-2018 17:36 • Reageer
Soberana
Voor jou ook een gelukkig 2018.
10-01-2018 15:56
10-01-2018 15:56 • Reageer
Helen
Wat een mooi verhaal weer. En geluk kan in hele kleine dingen zitten, de kunst is alleen om te ontdekken waar dit dan zit. Voor mij natuurlijk fijn om te weten dat je dit "thuis" hebt. Vooralsnog blijf genieten en gelukkig heb je daar ook heel veel leuke en lieve mensen om je heen. Maak 2018 JOUW jaar. Xoxo
10-01-2018 14:22
10-01-2018 14:22 • 1 reactie • Reageer
Ester Koopman
Kus
17-01-2018 17:37
17-01-2018 17:37 • Reageer