Mijn passie, werken bij een kinderboerderij.....

Mijn passie, werken bij een kinderboerderij.....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

En dit is mijn passie, mijn grootste wens om dit werk weer te mogen gaan doen.
5 dagen in de week 8 uurtje per dag, lekker bezig zijn met de dieren en de werkzaamheden die erbij horen.
En ja sorry dat ik het zeg, de dierenweide Heremastate in Heerenveen vond ik ook wel erg leuk om te doen, maar toch dat was toch niet helemaal 100% mijn ding daar.
Zoals je ziet is dat totaal NIET te vergelijken met elkaar.
Pfffff ik mis het wel hoor de kinderboerderij te Heteren.
Dit is een filmpje van 15 augustus 1995 van het werk wat ik dan dus vroeger gedaan heb en ja natuurlijk had ik daar ook nog extra leuke dingen......Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heerlijk lijkt me dat
| 12:12 |
Ja dat was het ook echt wel. En nu ik de volledige video eindelijk na héél wat jaren weer terug kan zien, stond op analoge videoband en ik was altijd bang dat mijn videorecorder het kapot zou maken, omdat het wel vaker gebeurde, durfde ik het niet meer aan. Gelukkig had ik via internet een website en iemand gevonden die al mijn belangrijke videobanden digitaal wilde maken en op dvd wilde zetten, waar dus een hele kleine deel van mijn vakantiegeld aan op is gegaan. Het maakt mij weer enorm blij om die beelden terug te zien, ik leef er echt helemaal van op.
| 19:43 |
Oh wat zalig. Ja diertjes geven je toch echt rust vind ik... heb zelf ook een hond en een poes, maar zou er héél graag veel meer willen. Alleen nu even de tijd niet voor :)
| 13:17 |
Ja ik vind het ook heel erg fijn, dieren om me heen. Er lopen bij mij 3 katten in huis, 1tje van mezelf, 1tje van mijn dochter en 1tje van mijn zoon. Alleen mijn zoon komt al sinds eind maart dit jaar niet meer bij mij thuis en de reden ervan is mij onbekend. Hij reageert ook helemaal nergens op.
En ooit hoop ik nog een hondje erbij te hebben, het allerliefst een mini Labradoodle.
| 13:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen