Fotoshoot gehuurde Porsche

Fotoshoot gehuurde Porsche


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Alleen maar foto's van een van achteren en zijkanten mooie Porsche 911 die ik vorig jaar een dagje gehuurd had. De zogenaamde 'spiegelei' koplampen - die bijna elke 911 liefhebber lelijk vindt - probeerde ik zoveel mogelijk buiten beeld te houden tijdens een fotoshoot op een vroege zomerochtend in 2014. Vlaflip, mijn kat moest wel af en toe in beeld komen, dus geniet ook van haar vrouwelijke katachtige vormen!

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title


Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Tot zover Porsche Hemel.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een mooie foto's heb je hier gemaakt
| 22:39 |
Dank je wel.
| 23:03 |
Leuk blog, al heb ik niet zoveel met auto's. Mocht ik ooit nog eens mijn rijbewijs halen, zou ik eerder voor een stoer jeepmodel gaan. Ik hoop dat mijn knieën meewerken. Heb er vaak last van.
| 20:14 |
Dit is zo'n reactie die er gewoon doorheen schiet?!; Ik heb al 10 dagen niet door gekregen dat jij hier een reactie geplaatst had. Yoors heeft zo van die hebbelijkheden.
Dat is wel lastig als je zoveel last van je knieën hebt dat zelfs autorijden/ lessen of afrijden al te moeilijk wordt. Ik neem aan dat je dan met fietsen en/ of lopen ook last hebt dan?; Maar de enige 'troost' die ik kan geven is die verwachting waarmee mijn meeste blogs doorspekt zijn en dat is dat binnenkort al dat soort problemen als sneeuw op de hete banden van een Porsche of Jeep verdwijnen. Voor nu heb je daar niets aan natuurlijk. Bedankt voor het compliment evengoed!
| 13:46 |
Mooie auto en foto's en grappige vergelijking.
| 16:41 |
Foto's was ik ook wel blij mee en ze gaan langer mee dan de ervaring; 36 uur puur genieten tijdens het huren. Die vergelijking hint naar dat ontwerpers steeds meer uit de natuur halen/ blijken te halen omdat die het al heel lang heel mooi maakt. Dus bedankt dat iemand die hint blijkbaar kan waarderen.
| 17:08 |
Mooie auto! Fijn als je eens in iets speciaals kan rijden!
| 21:03 |
Dat is speciaal omdat het 'gewoon' allemaal werkt; Geef je gas, ga je snel vooruit. Rem je, kom je snel stil te staan. Maar het geluid achter je is nog het meest onthutsend en geruststellend tegelijkertijd; M.a.w. kicken dus!
| 21:34 |
Fijne blog om te lezen! Er mogen meer verhuur bedrijven komen vind ik met speciale merken. De auto's zijn erg vaak bezet helaas :(
| 00:56 |
Bedankt voor het compliment.
Het is voor beide partijen leuk, maar enorm duur (onderhoud, verzekering, afschrijving...) voor de verhuurders, temeer omdat zo'n cabriolet, of andere snelle/ sjieke/... auto op 150 (van de 365) regenachtige dagen niet gehuurd wordt. Binnenkort heb ik weer mijn eigen beauty, brains en Porsche to match it....effe sparen nog.
| 01:49 |
Ik begrijp het inderdaad wel. Onderhoud etc kost hier een vermogen in NL. Ik ben regelmatig in Dubai en daar zijn de kosten een stuk lager. Ook qua aanschaf. Blijft toch een droomauto dus ga ervoor!
| 02:20 |
Maar zijn daar de wegen even buiten de steden niet zo slecht zodat je 200 van 260 moet af halen die je in Duitsland wel overal kan blijven rijden? Voor die 260 - ik haalde met deze maar 230 door onverwachte autobahn drukte - huur ik wel zo'n Porsche; met mijn eigen polo of kadet rij ik dan wel weer een sukkelgangetje 100.
| 04:39 |
Alle wegen zijn prima onderhouden en kun je m zelfs lekker doortrappen. Als je vanuit Dubai naar Abu dabi rijdt heb je heerlijke wegen
| 08:10 |
Bedankt voor de tip; Je ziet me wel voorbij vliegen binnenkort!
Effe wat anders: Hou je van (autorijden)muziek?; Dan kan ik je voor mijn HDD's uitnodigen hier yoo.rs/etrue.disclosure/blog/hans-draait-door-2-1454210841.html
| 09:04 |
Oke nice! Thanks for the tip
| 21:34 |
Jij hebt leuke articelen! Wil je mij ook volgen?
| 12:01 |
Ik had dit niet gelezen - of in ieder geval niet er op gereageerd - terwijl ik mijn inbox elke dag check. Bedankt voor het compliment dus nog, 11 dagen later. Wat dan wel weer toepasselijk is bij die 9. Zou je in zo'n Porsche willen rijden - en ook snel dan - aangezien je "leuke" gebruikt?
| 01:41 |
Mooi, en haha poes af en toe van; Miw let niet op mijn ik wandel even door uw beeld he :)
| 11:25 |
Ze moet alleen niets van in de buurt van of in auto's zitten hebben - gelukkig maar, want ze steekt daardoor altijd heel waakzaam over (zoals je ziet op 1 van die foto's) - dus dat wordt nog een probleem als ik ooit mijn eigen perfecte Porsche bezit; Nog effe doorbloggen op yoors dus...
| 15:20 |
is mijn man ook dol op
| 09:23 |
Zo'n politiek correct antwoord voor: Ik hou er eigenlijk niet van, maar als de mannen er gelukkig van worden. Zoiets als ik zou zeggen over vrouwen en winkelen: winkel en kledingstuk in, en vice versa, een hele dag lang. Maar misschien hou jij er net zo van als mijn vrouwelijke bijrijdster die dag, die het schakelen en op de toerenteller rijden ipv snelheidsmeter zo door had en Porsches snel ging waarderen?; Gave vrouw en gave dag gehad.
| 09:58 |
Mooi zeg!! Leuk dat je de foto's deelt :) Ben je vast wel even mee bezig geweest!
Leuke naam heeft je kat overigens haha
| 11:43 |
De Porsche fotoshoot duurde een halfuurtje en op yoors zetten 15 minuten. Ergens ga je wellicht mijn blog en video die ik voor mijn kat gepost heb vinden.
| 12:27 |
Je hebt blijkbaar intens genoten van anderhalf etmaal met de Porsche. :)
| 19:41 |
2 Keer opnieuw geboren. Voor altijd besmet met het snelheids-, acceleratiekracht- en luxe-virus van de Porsches 911. En omdat ik de meest gave intelligentste actie wat ik een ander ooit heb zien doen heb meegemaakt, toen mijn bijrijder - toen zelf achter het stuur - bij een noodstop en uitwijkactie, tegelijkertijd een impact aan mijn zijde van de auto voorkwam. Daarmee bleven die 1 1/2 dag ook materialistisch schadevrij.
| 22:31 |
Ontzettend mooie auto! Als ik ooit miljonair word koop ik ook een Porsche ;)
| 22:23 |
Kijk, daar kan ik over meepraten - geen geld hebben nog/ dus/ meer; de huur was 1200 Euro voor 36 uur huur, benzine et cetera. Maar Beere gaaf!
| 22:37 |
Doe mij de Cayenne maar.
| 20:38 |
Om mee te koken of te rijden?
| 21:01 |
Jee rijden natuurlijk. Alhoewel ermee koken ook niet verkeerd is.
| 07:07 |
In die categorie zou ik dan liever de Volkswagen Toureg hebben, maar wel met Porsche motor dan...Denk ik; Zie nieuwe foto's.
| 09:03 |
Ook leuk. Of anders de Mercedes R. Toch lekker dat dromen hahaha.
| 09:15 |
TouAreg, bedoelde ik natuurlijk. De R staat erbij met een dromerig decor.
| 09:29 |
Ah joh, ik begrijp het wel.
| 09:44 |
Dat zijn nogal wat foto´s zeg!
Doet mij niet zo veel.
| 20:14 |
Kon van geen 1 afscheid nemen, en wat ik normaal met woorden doe, nu een keer met foto's; Ik kan er geen genoeg van krijgen.
| 20:26 |
Haha! Nou geniet er dan maar van.
| 20:56 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen