project speeltoestellen bij school


Hoi, daar ben ik weer. Celma dus.

Ik wil eigenlijk meer ingaan op wat ik weet te vertellen en me nog kan herinneren wat wij bij Black and White Friends for Life allemaal voor elkaar hebben gekregen.

Ik zelf ben denk ik in 2015 bij het bestuur gekomen, toen waren er nog twee bij het bestuur maar die waren snel weg, waardoor ik alleen was. Ik heb van alles geprobeerd te verzinnen over hoe geld in te zamelen , acties opzetten, maar ik ben daar eerlijk gezegd niet zo heel goed in.

Heb de boekhouding maar op me genomen, totaal geen verstand van maar heb een excel bestandje gepakt die al gebruikt was, maar ik had geen gegevens dus ben begonnen vanaf dat ik in het bestuur zat en de regie over de bankrekening op me had genomen.

Ik sponsorde volgens mij het eerste kindje, zodat hij naar school kon. En na mij volgden er de jaren erna vele andere mensen die lid waren of juist daardoor werden van onze sponsorgroep.

De kindjes die werden gesponsord gingen naar 1 school, werden met een schoolbus opgehaald, en kregen daar les en te eten.

We hadden ook een foodprogram lopen maar daar over later meer...

Dit food program liep goed en we wilden de school helpen met het opknappen van speel toestellen en uit eindelijk nieuwe speeltoestellen laten plaatsen. Eerst geld in gezameld, en eerst de eerste wip gekocht (laten maken en plaatsen), daarna de tweede, die er vrij snel was, en daarna hebben we een oude schommel overgenomen en die opgeknapt, en die heb ik dan met de verkopen van mijn tweedehands shopje betaald.

Diegenen die het opgeknapt en geplaatst hadden hadden zelf ook veel lol.

We hadden toen ook twee meisjes uit Nederland die stage kwamen lopen en die hadden touwen in de boom bevestigd en zo ook een speel ding gemaakt, ben even kwijt wat het nou was, maar ook de meiden hadden veel lol.

Ik laat het voor vandaag even hierbij, anders word het weer te veel he??

Tot de volgende keer maar weer,

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!