×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Sporten, gewoon omdat het kan!

Sporten, gewoon omdat het kan!


Sporten, je vindt het leuk of niet. Sommige mensen zien het als een verplichting, maar anderen als een uitlaatklep. Ik zelf vind sporten heerlijk, vooral het gevoel dat je er achter af van krijgt. Ik voel me dan super fit en krijg het gevoel dat ik alles aan kan. Elke maandag sport bij onze sportschool en deel ik mee aan de groepsles Clubpower, ook wel body pump genoemd. Ik kan me er dan heerlijk uitleven en 't geeft zo'n lekker fit gevoel.
Ook rij ik elke vrijdag avond paard, ook heerlijk, dit doe ik al zo'n 10 jaar.

Zoals jullie al weten ben ik bezig met afvallen, maar ik merk gewoon dat er op dit moment weinig gebeurd. Ook al doe ik nog zo mijn best.. Daarom ga ik van dit vakantie weekje een sport weekje maken. Ik heb voor mezelf besloten dat ik elke dag ga sporten, zodat ik lekker in beweging kom.

Dus wens me succes ;)

Verder ben ik heel erg benieuwd naar wat voor sport jullie uitvoeren en wat vinden jullie van het sporten? Doe je het graag of zie je het als een verplichting?

 CurlyElegance
Ik voetbal supergraag! Ik zit ook op een club! Voetbal haalt een soort van stress van me weg gewoon heerlijk
15-09-2015 17:43
15-09-2015 17:43 • Reageer