Sporten, gewoon omdat het kan!

Sporten, gewoon omdat het kan!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sporten, je vindt het leuk of niet. Sommige mensen zien het als een verplichting, maar anderen als een uitlaatklep. Ik zelf vind sporten heerlijk, vooral het gevoel dat je er achter af van krijgt. Ik voel me dan super fit en krijg het gevoel dat ik alles aan kan. Elke maandag sport bij onze sportschool en deel ik mee aan de groepsles Clubpower, ook wel body pump genoemd. Ik kan me er dan heerlijk uitleven en 't geeft zo'n lekker fit gevoel.
Ook rij ik elke vrijdag avond paard, ook heerlijk, dit doe ik al zo'n 10 jaar.

Zoals jullie al weten ben ik bezig met afvallen, maar ik merk gewoon dat er op dit moment weinig gebeurd. Ook al doe ik nog zo mijn best.. Daarom ga ik van dit vakantie weekje een sport weekje maken. Ik heb voor mezelf besloten dat ik elke dag ga sporten, zodat ik lekker in beweging kom.

Dus wens me succes ;)

Verder ben ik heel erg benieuwd naar wat voor sport jullie uitvoeren en wat vinden jullie van het sporten? Doe je het graag of zie je het als een verplichting?

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik voetbal supergraag! Ik zit ook op een club! Voetbal haalt een soort van stress van me weg gewoon heerlijk
| 17:43 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen