×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Het is onrustig in mijn hoofd..

Het is onrustig in mijn hoofd..


p.s: Neem even een kijkje : https://yoo.rs/boemerang/blog/depressie-en-afzondering-1526220905.html?Ysid=44836  .....(er word hier alles zo goed duidelijk gemaakt!)


Wat ben jij naar..

Jeetje wat ben jij naar, je zwerft al even in mijn hoofd, of nou ja... al jaren.

Je schijnt even weg te zijn maar dan kom je weer op bezoek, je bent een echte party-pooper..

je haalt de zon weg en je plaatst er wolken, zo donker dat ik het soms niet kan onderscheiden met de nacht. Je laat me op ongewenste momenten huilen, je laat mensen raar naar me kijken. Je maakt mij psychisch helemaal gek.

Ja depressie, ik heb het over jou!

In de nachten dat ik alleen ben ga ik denken, alleen maar denken, je zet me aan het denken. Ik word er gek van, je laat me al een tijdje weer moeilijk slapen. Dit komt allemaal door jou, depressie. Hou op met het vernietigen van mijn geluk... Wacht.. wat is geluk? Oh ja dat heb je al jaren van me af genomen.

Depressie, Je stuurt me in het dagelijkse leven, je geeft me inzicht op echte en neppe vrienden... Alleen geef je dit iets te laat en te explosief aan.. Je zorgt ervoor dat ik NIEMAND vertrouw.

Wat is depressie nou eigenlijk? : Nou.. ik denk dat meeste het te laat door hebben en dat ze in een klap op de koude grond belanden van de eindeloos uitziende put.

Huil je veel? : Nee, maar als ik huil dan is het in eens heel heftig en kan ik me de rest van de dag verschuilen.

Heb je er 24/7 last van? : Ja en nee, het zit in m'n systeem. Maar ik heb er niet altijd last van, alleen heel vaak.

Heeft het relaties kapot gemaakt? (vriendschappelijk en partners) : Ja, heel veel, door alle stress en nare gedachtes ga je domme dingen doen. Dit heeft in het verleden wel heel veel mensen pijn gedaan, inclusieve mezelf.

Ik sta niet stil bij de pijn die ik andere aan doe, dat komt achteraf pas en dan besef ik me pas wat voor een kut wijf ik wel niet ben. Ik ben totaal niet trots op mezelf en heb soms het idee dat meerdere mensen me niet meer willen zien. Snap het wel... De laatste tijd gaat het in een klap weer heel slecht met me. ik zonder me af of ik ben TE aanwezig. Dit doet me zoveel pijn omdat ik andere mensen geen pijn wil doen en andere mensen geen zorgen wil geven.

Ik zit nu zodanig in een put dat alles alleen maar slechter word, lichamelijk ga ik er onder door maar psychisch gaat het al helemaal niet goed. Ik probeer altijd maar afleiding te zoeken, ik durf geen hulp te zoeken, wat gaan ze dan met me doen? Mijn gedachtes dwalen rond, hoe zal het zijn om alles achter te laten? NEE! dat kan ik toch niet maken?! Mijn familie die dan in de prak ligt door mij, tranen van verdriet om mij? Niemand heeft ooit echt moeite voor mij en mn gezondheid gedaan, ja mijn moeder nu de laatste tijd een beetje en mijn beste vriendin doet dit al aantal jaar. Maar zal dit helpen? Ik denk van niet, ik ben al zoverre met mijn gedachtes en gevoelens dat het toch niet beter word. Ik heb een audio opgenomen op mijn telefoon, niemand krijgt het te horen maar als ik het terug luister schrik ik van mezelf.

Er lijkt geen einde aan te komen.

Reallifediary
Wow, net alsof ik mn eigen tekstjes lees, blijf doorzetten, het komt goed!!
14-05-2018 17:17
14-05-2018 17:17 • 1 reactie • Reageer
Derpy
Dankjewel! Ontzettend lief ❤️
15-05-2018 09:24
15-05-2018 09:24 • Reageer
Ries van Meerten
Kijk weer eens naar jezelf, kijk eens anders naar jezelf en zie een mooi mens Moeilijk ja, maar toch, het leven gaat over jou het is jouw leven Jij zoekt een weg, een manier om te leven  en dat is niet makkelijk maar toch omarm jezelf eens, vertel jezelf eens dat je van jezelf mag en kan houden sterkte
14-05-2018 16:51
14-05-2018 16:51 • 1 reactie • Reageer
Derpy
Ik moet inderdaad meer aandacht aan mezelf geven en gunnen.. het is moeilijk maar dat lukt me hopelijk wel 😊 houden van mezelf, mensen denken vaak dat ik dat teveel doe waardoor het lijkt dat ik hun buitensluit.. terwijl dat niet zo is.. Ik hoop weer van mezelf te kunnen houden ❤️ Dankjewel voor je reactie 
15-05-2018 09:27
15-05-2018 09:27 • Reageer