×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Fuck Delta loyd bedankt! #NOT!

Fuck Delta loyd bedankt! #NOT!


    Sorry mensen als eerste postblog is dit niet een bepaald vrolijke zeg maar... maar zoiets als dit maakt mij woedend.

    Wat is Delta loyd een k*t bedrijf! Mijn partner is al even uit elkaar met zijn ex en we proberen al maanden haar van de polis af te krijgen. Dat het achterlijk mokkel zelf niet wilt betalen moet ze zelf weten, maar om je ex partner ervoor op te laten draaien is in en in triest! We proberen al vanaf augustus haar eraf te krijgen en elke keer met telefoon gesprekken word beloofd dat ze eraf word gehaald en dat ze het probleem zouden "oplossen" ondertussen vier maanden premie en eigen risico van €300 euro verder en nog word het probleem niet opgelost en ondertussen maar verwachten dat er gewoon betaald word. Vervolgens zijn ze bewust van het feit dat mevrouw wel ergens anders woont. En dat ze haar wel inlichten dat mijn partner verplicht is te betalen omdat zij bij hem op de polis staat.Dat achterlijke wicht heeft meer rechten dan de persoon die betaald. In wat voor achterlijke samenleving leven we? Ze heeft nooit geen rode cent betaald en mijn partner betaalde vijf jaar lang alles. Ze zijn niet geregistreerd partnerschap of getrouwd of wat dan ook. Niet eens fiscale partners. Alleen maar op papier huisgenoten zijn geweest. Ze is dus ook allang uitgeschreven! HOE THE FUCK is dit mogelijk dat iemand die nog nooit wat heeft betaald de touwtjes in handen heeft? Vertel me eens waarom zij al die rechten heeft en mijn partner alleen maar betaal plichten ? Terwijl hij altijd netjes heeft betaald. Wat een omgekeerde wereld. Mevrouw weigert mee te werken en zegt dat mijn vriend zijn eigen schuld is dat hij voor haar alles betaald want hij koos hier zelf voor. Ik ben echt verbaasd! hoe ondankbaar ben je... Ik hoop dat karma haar haar verdiende loon zal geven, want volgens de wet mag ik het recht helaas niet in eigen hand nemen. Maar dit soort dingen maken mij zo woedend!Rudi
Kan toch niet! Wraakroepend, maar zoals je zegt, laat karma het maar oplossen, anders krijg je ook nog andere problemen. :-)
19-12-2016 19:49
19-12-2016 19:49 • 1 reactie • Reageer
Do
Ondertussen is me mevrouw vanaf nov nu eraf gehaald en is ze onverzekerd. Maar dat is der eigen probleem
20-12-2016 00:14
20-12-2016 00:14 • 1 reactie • Reageer