Mijn keuze in de 7daysbookchallenge (1)


Keuze 1 - Bijbel 

Op Twitter werd ik door Ingrid uitgedaagd om mee te doen aan de #7daysbookchallenge . Een uitdaging, die speciaal voor Yoors door Encaustichris is uitgebreid. Daarom plaats ik mijn bijdrage hier, om het daarna door te delen op Twitter. Twee vliegen in één klap, zal ik maar zeggen.

De bedoeling is om een week lang dagelijks een boek uit mijn boekenkast onder de aandacht te brengen. En hier op Yoors dan de volgende dag hierop een korte toelichting te geven.

Ik begin deze serie vandaag met de volgende afbeelding:

Morgen gaan we verder met de uitleg en een nieuw boek…

By the way, Hans van Gemert, wil je ook aan deze 7daysbookchallenge meedoen?

Wil je ook meeschrijven,

maar ben je nog geen lid van Yoors?


Meld je dan hier aan...