×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Mijn Top 3 (juni 2017)


Ik ga mij ook maar eens wagen aan een Top 3. Een leuk initiatief. Ik houd wel van ranglijstjes, al zal de volgorde - zoals dat ook wel bij anderen gebeurt - nog altijd random zijn.

Allereerst natuurlijk mijn dank voor de ontwerpers van de kop- en de bokaalfoto: ElizabethsKitchen en Miranda Frutselt.

En dan nu... mijn Top 3

Ik houd als christen van christelijke blogs. En binnen die categorie springt Peter den Harder er voor mij uit. Zowel door de inhoud van zijn blogs, als door zijn uitgebreide en opbouwende reacties her en der. Hier op Yoors publiceert hij onder de naam LWAlmanak.  Hij verdient daarom zeker een bokaal.

Verder ben ik - mede door mijn werk - geïnteresseerd geraakt in het onderwerp Autisme. Ook dat is een categorie waar toch wel vrij veel over geschreven wordt. Een tweede bokaal hoort wat mij betreft dan ook in deze rubriek uitgedeeld te worden. Een heel sterk artikel blijft voor mij Joyce's life: Autisme van Joyce de Boer.

En verder spreken ook de informatieve blogs van Ingrid Ferwerda - zoals bijvoorbeeld Hoe herken je gekopieerde content? - mij echt aan. Daarom voor Ingrid de derde bokaal...

Tot zover mijn eerste Top 3

Heb je interesse om ook mee te dingen naar deze Mijn Top 3 Bokaal? 

Schrijf dan mee op Yoors, verdien geld, eer en eeuwige roem. Lees hier meer over Yoors...
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts