×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Ik ben er weer


Na een tijd van weg te zijn geweest ben ik weer een beetje terug. Ergens in augustus plaatste ik hier mijn laatste blog en toen werd het stil....
Net als velen anderen heb ik het druk gehad. Maar waarmee dan?
Zoals jullie je misschien kunnen herinneren ben ik het wereldje van yoga ingestapt. Niet alleen als beoefenaar want dat deed ik al jaren, maar nu als docent. En ja daar gaat tijd in zitten. Oefenen, oefenen, oefenen.

En toen ging ik op vakantie. Ruim 2 weken heerlijk naar Curacao en o wat was dat geweldig. We hebben een supersupersuper geweldige tijd gehad. Genoten van het mooie weer, het was dit jaar extra warm omdat de wind was weggetrokken door de orkanen die net die tijd bovenwinds tekeer gingen.
We hebben dagelijks uren doorgebracht op een bedje aan een van de vele mooie baaien daar.
Daarnaast veel tijd doorgebracht met mensen die we kennen en daar wonen. Happy hours, bbq's, gezellige borrels of lekker relaxen aan het strand met deze mensen, reuze gezellig allemaal.
Al met al vloog de tijd en helaas zijn we inmiddels alweer ruim 2 weken thuis.
Toen ik thuis kwam ben ik gelijk een nieuwe yoga teacher training gestart, dus oefenen, oefenen, oefenen en leren.
Inmiddels in een leuke binnenlocatie met de lessen yin yoga gestart en eind deze week start ik op een hele nieuwe locatie in Rijsenhout met 2 lessen, 1 yin yoga en 1 stress relief yoga.
Ik heb er zin in maar het kost dus wederom ook veel tijd van voorbereiding.
Daarnaast heb ik dan voor de vakantie nog in de verbouwing van mijn badkamer gezeten en dat liep allemaal zo tegen dat het dus nog steeds niet helemaal af is. Slapeloze nachten heb ik ervan. Zoveel geld dat je ervoor uitgeeft en dan zo behandeld te worden door badkamerbedrijf en aannemer, ik ben er echt boos over maar van iedereen hoor ik dat het heel normaal is in de bouwwereld. Hm nou niet mijn wereld dus.
Maar goed inmiddels ben ik dus weer een beetje terug en zal ik proberen hier weer wat vaker iets neer te zetten en te reageren op anderen. Volg me dus maar gewoon weer en dan komen we elkaar vast snel weer tegen.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts