×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Lang geleden

Lang geleden


En iedere keer roep ik dat ik er weer ben en dan krijg ik het weer zo druk met andere dingen dat het Yoorsen er gewoon weer helemaal bij in schiet.

Maar.... we blijven gewoon proberen :-).

Want wat slurpt nu toch zoveel tijd van mij op dat ik niet meer aan het yoorsen toekom?

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen van mij heb ik me het afgelopen half jaar helemaal gestort op het geven van yogalessen en daarnaast ook steeds volgen van opleidingen hiervoor.

Mijn les gaat steeds beter lopen, het wordt al een echte groep, en dat heeft me doen besluiten dat ik ga overstappen naar een andere locatie.

Niet meer in de fysioruimte van het verpleeghuis maar naar een echt yogacentrum, zo leuk!

Aangezien ik beide lessen op dezelfde locatie wil geven heb ik vandaag ook mijn laatste les in Rijsenhout gegeven.

Deze les liep stukken minder, waarschijnlijk omdat ik daar niemand ken en niemand kent mij en het blijft een dorp natuurlijk. De focus gaat dus naar de nieuwe locatie en hopelijk gaat daar dan wel alle lessen volstromen.

Hopelijk kan ik daar ook mijn stoelyoga gaan opstarten.

Wat de stoelyoga betreft heb ik inmiddels een gastles mogen verzorgen in het verpleeghuis bij een groep dementerende mensen. Dat was leuk om te doen en vooral ook heel dankbaar. De medewerkers waren ook enthousiast met als gevolg dat ik daar meerdere lessen mag gaan verzorgen in verschillende groepen.

Ik heb ook de afgelopen weken een aantal keer in Amsterdam in een buurthuis mogen invallen, superleuk.

Volgende week ga ik weer een yin yoga opleiding doen, dus nog meer kennis, ik heb daar veel zin in.

Naast de yoga heb ik me ook veel bezig gehouden met massages de laatste tijd. Had een leuke kortingsbon gemaakt waar veel mensen gebruik van hebben gemaakt.

Ook heb ik de stoelmassage weer opgepakt. Weer een stoel gekocht en lid geworden van de Beroepsvereniging en naar een uitwisselingsdag geweest om er weer even in te komen.

Ik had 8 jaar geleden deze opleiding gedaan maar er daarna niet veel meer mee gedaan en ook mijn stoel verkocht.

Nu dus de draad weer opgepakt. Ook hier een actie voor opgezet en gisteren zelfs een hele dag staan te masseren op de Huishoudbeurs. Wat was dat ontzettend leuk. Het was heel druk en we hebben heel veel mensen kunnen helpen. We stonden met 8 collega's en dat was dan ook nog eens heel gezellig.

Aanstaande zondag mag ik nog een dag dus was je toevallig van plan om naar de Huishoudbeurs te gaan, kom je dan even lekker 10 minuutjes laten masseren in hal 1.

Je ziet, ook al was ik even niet op Yoors, stilgezeten heb ik zeker niet.

Ik hoop dat, ondanks mijn drukke programma wat er ook weer aan komt, dat ik toch weer wat vaker de tijd heb om even wat te schrijven hier en ook weer even wat te lezen van al mijn 'yoorsvriendjes' hier.

Tot snel, tot Yoors!


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
DiaantjesLife
Klinkt wel allemaal heel erg mooi en leuk wat je doet, tja, dan moeten wij het maar eventjes zonder jou doen! Toch leuk dat je ons nu even komt verblijden met toch een berichtje. Er is voor ons allemaal een leven naast Yoors, al moet ik eerlijk bekennen dat het erg verslavend is hahaha
24-02-2018 19:06
24-02-2018 19:06 • 1 reactie • Reageer
Forever FeelGood
Dat heb ik ook lang gehad maar door ergens anders op te focussen ben ik afgekickd haha. Ik ga proberrn hier weer vaker te zijn maar zoals je zegt, ik doe zoveel leuke dingen :-).
27-02-2018 09:38
27-02-2018 09:38 • Reageer
Schorelaar
Kortom, je hebt te weinig uren in een dag.
23-02-2018 17:45
23-02-2018 17:45 • 1 reactie • Reageer
Forever FeelGood
Haha soms wel ja :-)
24-02-2018 00:17
24-02-2018 00:17 • Reageer
weirdmommy
Ooo stoelmasage wat lijkt me dat heerlijk
23-02-2018 15:52
23-02-2018 15:52 • 1 reactie • Reageer
Forever FeelGood
Ja dat is het zeker, maar ook leuk om te geven hoor :-).
23-02-2018 15:53
23-02-2018 15:53 • 1 reactie • Reageer
Hans van Gemert
Je bent lekker bezig!
23-02-2018 15:43
23-02-2018 15:43 • 1 reactie • Reageer
Forever FeelGood
Ja dat klopt. Jammer dat je soms dan niet aan dingen toekomt wat je eigenlijk ook graag wil. Ik ga het gewoon weer eens proberen :-).
23-02-2018 15:51
23-02-2018 15:51 • Reageer