30 Dagen Blog Challenge dag 4

30 Dagen Blog Challenge dag 4


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag de vraag : wat draag je als je gaat slapen?

Nu daar ben ik nogal vlug over uitgepraat, ik draag lekker niks. Voor ik ga slapen draag ik graag een zachte kamerjas met daaronder lingerie en heerlijk warme pantoffels . Maar eens in de kamer mag alles uit, niets heerlijker dan naakt slapen. Als je iets aan hebt remt het je hoe dan ook in beweging, Ik ben geen kou kleun dus heb voldoende met mijn man die natuurlijk ook naakt slaapt en waar ik lekker mag tegenaan kruipen en een dekentje ook in de winter. Zolang het niet vriest blijft onze kamerraam open staan, Nu ja sorry hier plaats ik geen foto's bijBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Als koukleum doe ik het je niet na!
| 17:52 |
Haha
| 21:37 |
hoe schattig van je
| 19:37 |
niks voor mij
| 13:44 |
hihihi ik snap dat je hier geen foto van plaatst.
en ben het helemaal met je eens het is heerlijk om naakt te slapen.
| 18:12 |
Whaha, die andere reacties ook
| 14:46 |
Whahaha! Die is goed, geen foto's! XD
| 22:16 |
Groot gelijk, dat is van jullie
| 15:05 |
Geen foto's ?????? :-):-):-)
groot gelijk met naakt slapen, goed voor het lichaam.
| 14:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen