Eindelijk gewichtsverlies met een foto van het resultaat

Eindelijk gewichtsverlies met een foto van het resultaat


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na jaren van overgewicht en allerlei geprobeerd te hebben , heb ik besloten een gastric bypass te ondergaan dat is gebeurt op 22/02/2017 . Ik was ontzettend bang voor wat er allemaal mis kon gaan , ondertussen neemt die schrik wel af en begin ik me lichamelijk toch al een stuk beter te voelen en kan ik blij vertellen dat ik inmiddels al 12 kilo kwijt ben, iets wat me nooit gelukt is voordien, zien doe je dat niet echt maar ik voel het wel en daar was het mij om te doen. Veel mensen denken nu ja dat is gemakkelijk met zo'n operatie maar eigenlijk is het niet zo vanzelfsprekend hoor, er wordt nog heel wat van jezelf gevraagd zonder juiste ingesteldheid lukt het ook niet. Het gekke is als ik niet voldoende eet of drink ik ook niet afval. Dus ik probeer me te houden aan 6 maaltijden per dag, heel gevarieerd ,

Mijn doel is 30 kilo te vermageren tegen de vakantie 2017 , hopelijk lukt me dat, momenteel ben ik al tevreden met iedere kilo dat er weg is want dat is er ene minder die ik moet meesleuren.

30 kilo is me niet gelukt het zijn er 27 geworden dus ni slecht al zeg ik het zelf

Ondertussen ben ik 11 maanden verder en zit ik toch al aan een vermindering van 38,5 kilo. Het is ongeveer 30 jaar geleden dat ik zoveel woog, iets waar ik al ontzettend blij mee ben, mijn doel was - 40 kilo te halen en dan heb ik nog overschot genoeg . Ik hou jullie op de hoogte.

Ondertussen heb ik mijn doel -40 kilo bereikt sinds 25 april


Ondertussen ben ik ongeveer 17 maanden ver en heb ik een gewichtsverlies van 43,3 kg.

Zelf had ik er geen idee van hoeveel ik verandert ben maar toen ik een herinnering kreeg van face-book schrok ik toch zelf. Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (22 reviews)
expand_more
Verberg reacties
wauwwww wat een heerlijk gevoel en wat heb je er een processen in meegemaakt , toppie
| 13:39 |
Veel succes met je gewichtsverlies. Lees hier dat je al heel wat bereikt hebt
| 23:04 |
Prima resultaat Frieke
| 23:42 |
Het is zeker niet de makkelijkste weg, maar als het jou geholpen heeft om uiteindelijk dat te bereiken wat je wil is het goed. Het is iets waar je voor je hele leven verder rekening mee zal moeten houden, en zes x per dag eten is ook niet altijd makkelijk. Dat zou ik dus bijvoorbeeld al niet kunnen ... Dus petje af voor wat je bereikt hebt.
| 09:59 |
Als jij je er beter door voelt zegt een klein verschillend getalletje toch niets. Je mag best trots op jezelf zijn.
| 21:43 |
En hopelijk voel je je ook goed / fit.
| 18:56 |
oh ja hoor zeker weten, bedankt
| 19:09 |
wauw super voor je
| 14:14 |
hoe ver sta je ondertussen ?
| 21:29 |
Goed bezig! Knap vind ik het en veel success met bereiken van jouw doel!
| 09:09 |
dank je wel
| 12:53 |
Knap hoor dat je dat al bereikt hebt. Je hebt er ook veel voor over gehad!
| 23:00 |
Wat knap! Een collega van me is er ook al heel wat kwijt met dezelfde ingreep als jij, maar ik zie dat het echt vallen en opstaan is en niet zomaar alles eten. Ze eet vaak kleine porties en meerdere keren per dag.
| 21:30 |
Dat is ook en van de vereisten, minimum 6 kleine maaltijden per dag en een liter of 2 water, sommige mensen zien het als makkelijke oplossing maar dat is het niet echt, het is wel een hulpmiddel maar zeker geen wonder middel, bedankt
| 09:43 |
Alles wat je kwijt bent is goed
| 08:13 |
Nou das al een een heel erg mooi getal!
| 09:55 |
Knap hoor 27 kilo Dat is erg veel
| 15:09 |
heb ik zelf ook ondergaan, veel succes
| 20:35 |
wat knap van je!!
Het is idd niet makkelijker dan op iedere andere manier om af te vallen.

Hoe gaat het nu me je? Heel veel succes.
| 10:51 |
dank je wel, het gaat voor mij vrij goed, ben ondertussen 2 maanden verder en 15 kilo lichter, ik ben nog helemaal niet waar ik moet zijn maar ik voel in mijn doen en laten al een hele verbetering. en daar gaat het bij mij om.
| 11:23 |
heel veel succes en geluk gewenst
| 15:34 |
Knap al 12 eraf :-)
| 20:30 |
dank je wel
| 20:42 |
Succes in de strijd tegen de kilo's
| 15:46 |
Dank je wel
| 17:22 |
Mijn schoonzusje heeft dit afgelopen jaar ook laten doen, flink wennen met eten, maar nu ze er aan gewend is vliegen de kilo´s eraf.
Succes en gaat helemaal goed komen.
| 23:27 |
dank je wel, leuk om horen
| 23:57 |
Goed gemotiveerd blijven ! Dan zal het wel lukken ;)
| 15:50 |
daar gaan we voor
| 17:12 |
Goed gedaan! Het is geen makkelijke weg, helemaal niet zelfs. Want je moet bij alles rekening houden of je er niet ziek van word ook niet, zoals bij het dumping syndroom. Je mag hartstikke trots op jezelf zijn!
| 13:20 |
dank je wel
| 13:42 |
Mijn vriendin heeft dit twee jaar geleden gedaan en is 90 kilo kwijt.
Ik weet dus wat ze ervoor moet doen en er wordt heel flauw gereageerd van: Dat is de weg van de minste kiezen of, lekker makkelijk.'
Dat is het dus beslist niet.
Ik wens je heel veel succes hoor.
| 13:16 |
90 hoeft gelukkig niet, maar toch bedankt
| 13:42 |
Nee, zij was ook heul erg dik hoor, hahaha.
| 13:44 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen