Borduur werken

Borduur werken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb van mijn schoonmoeder (janine korrel borduurwerken) een hele leuke handdoek gehad voor mijn verjaardag vorig jaar. Ook heeft ze voor m'n zus en d'r man met hun huwelijk en voor mijn 2 nichtjes. ik heb geen foto's anders had ik die er wel bij gezet. Maar dat zijn echt hele leuke handdoeken, dit doet ze ook op kleding en alles. Toen ik klein was had ik er ook een van mijn oma gehad, ik dacht altijd dat mensen die met de hand maken maar dat is helemaal niet zo het is gewoon een naaimachine en daar kan je met behulp van de pc patronen invoeren en dan doet die dat automatisch borduren eigenlijk heel simpel. Maar je moet er wel bij blijven zitten voor het geval niet helemaal goed gaat. Zijn er meer mensen die dit doen om wat extra bij te verdienen? of voor de hobby. Die apparaten zijn niet goedkoop ofzo ze zin vanaf €300,- tot 1.000 euro en misschien nog wel duurder. Zijn er trouwens ook mensen die nog handdoeken met de hand borduren? ik zelf heb een paar keer sjaals gehaakt, maar dat is niet moeilijk want voor de rest snap ik al die termen niet echt van haken, en ik steek er niet echt de tijd in want ik heb er niet veel tijd voor.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb zelf een naaimachine maar kan daar niet mee borduren.
| 00:02 |
Niet om bij te verdienen. Ik borduur weleens met de hand ;)
| 11:34 |
Is het moeilijk? O valt het wel mee
| 20:20 |
Valt wel mee maar ik heb het geduld er niet voor ;)
| 22:14 |
haha oke
| 10:46 |
Iemand borduurde met de hand mijn naam op een gastendoekje, als DIY geschenk. (Onderlinge ruil-verras-actie via Facebook)
| 22:30 |
Ik heb nog nooit geborduurd. Ik ben hier wel erg benieuwd naar.
| 15:16 |
ik heb in zo'n borduurwinkel ooit gewerkt..
| 10:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen